Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoityuyuui

Czy wolałybyscie umrzeć czy urodzić dziecko ?

Polecane posty

Gość otoityuyuui

Pytanie teoretyczne, np dowiadujecie sie ze przy porodzie jest spora szansa ze kopniecie w kalendarz, powiedzmy 20-30%. Wolałybyscie usunąc czy zaryzykowac gre w rosyjską ruletke i czekac na poród i ewnetualną smierc ?

Gość I hate myself for knowing that
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia czy jakoś tak to szło ;) Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć,że raczej bym usunęła ciąże.

Gość Noemi30
beznadziejna sytuacja , nie chciałabym sie w takiej znalesc

Gość skoro pytasz to
Moze bym byla egostką ale wolalabym przezyc i usunąc. Kazdy normalny zdrowy człowiek chce za wszelką cene zyc a nie ryzykować smiercią.

Gość Skania*
Chyba bym usunęla, ale tylko dlatego, ze nie chcialabym osierocic dziecka. Juz lepiej dla niego, by po prostu sie nie urodzilo.

Gość ente
jasne ze usunac co mi po tym ze urodze jak dziecko bedzie mialo tylko ojca a ja nigdy go nie wezme na rece a zawsze mozna starac sie o kolejna ciaze lub adopcje

Nie naraziłabym mojego zycia ,i nie moglabym sobie na to pozowlic,poniewaz w domu ma jeszcze pozostale dzieci,ktore potrzebują matki,z racji wieku jedne juz mniej ,drugie bardziej, ale potrzebują i nie skazalabym je na zycie bez matki w ramach pojawienia sie nowego czlonka rodziny.Mysle że pozostale dzieci mogły by odczuwac żal i gniew i dobitnie wytykac temu dziecku ż eprzez niego mama umarła

Gość takie odważne odpowiedzi
w patriarchacie?????? Przecież bachor jest najważniejszy, i nieważne, że wyrośnie pokręcony i z wykrzywiona psychiką, a ojciec, i tak sobie znajdzie drugie yebadełko, aale matka Srolka wysra nowe życie.

Gość akukuruku
bez wątpienia-usunęłabym.

Gość ulurru
jak matka nasciorga dzieci umrz eprzy porodzie -to pisza o tym gazety ale kaplani i politycy kasą nie sypia na osieroocne dzieci

Gość kururuuru
takie odważne odpowiedzi - co to w ogole za słownictwo z rynsztoka ? :O gimbusy skonczyly lekcje i szaleją na forum