Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

PORAZKA 2,5 MIESIACA PRZED SLUBEM...

Polecane posty

no niech mi ktos powie o co w tym wszysktim chodiz??? nie mam nawet sie kogo zapytac bo od razu zostane zjechana... wszyscy faceci to swienie jednak 1 grudnia beirzemy slub a tutaj takie cos? powedzcie mi czy wszyscy faceci sa tacy sami? czy juz nie ma szans ze on sie zmieni?? prosze tylko o kilka cieplych slow nic wiecej

Gość ksjdhgm
może wytłumacz co sie stało?

Gość taka jedna mala wredna ;)))
jak porazka przed slubem, to po co brac slub? masz jeszcze sporo czasu, odwolaj i nie wiaz sie z nieodpowiednim czlowiekiem :P :D

wczoraj wrocl z pracy o godzinie 20 a ja czekalam na jeig z koalcja chcialm mu zrobic przyjemnosc... przyeszel i powiedzia ze nie ma czasu jesc bo idzie sie spotkac z kolega w waznej sprawie juz nic nie mowilam tlyko sie wykapalam i poszlam spac wrocil o godzinie 2 w nocy ja sie boudzilam i yptam gdzie byl tka dlugo powiedzial ze u kolegi poszedl sie myc ja wzielam jego telefon a tam 13 poalczen od jakiejs laski o imieniu paulina z ktor ajuz wczesniej widzialam ze pisal ;/ i przyznal mi sie ze raz sie z nia przespal a teraz widze ze wydzwania do niego ;/ juz nic nie rozumiem ztego

wczoraj wrocl z pracy o godzinie 20 a ja czekalam na jeig z koalcja chcialm mu zrobic przyjemnosc... przyeszel i powiedzia ze nie ma czasu jesc bo idzie sie spotkac z kolega w waznej sprawie juz nic nie mowilam tlyko sie wykapalam i poszlam spac wrocil o godzinie 2 w nocy ja sie boudzilam i yptam gdzie byl tka dlugo powiedzial ze u kolegi poszedl sie myc ja wzielam jego telefon a tam 13 poalczen od jakiejs laski o imieniu paulina z ktor ajuz wczesniej widzialam ze pisal ;/ i przyznal mi sie ze raz sie z nia przespal a teraz widze ze wydzwania do niego ;/ juz nic nie rozumiem ztego

faceci nigdy się nie zmieniają..choćby nie wiem jak obiecywali.. co dokładnie zrobił ?

Gość takI*sobie*ja
No i co sie dziwisz? Omawiają problem jak ma z tobą zerwać zaręczyny i wszelkie plany o ślubie :)

zapisalam sobie numer tej laski i teraz nie iem czy dzwonic do niej czy pisac czy co ;/ ehh juz mi sie wszystkiego odechciewa

aaaa.. ja bym mu drzwi pokazala..skoro robi takie rzeczy przed slubem to po tym bardziej..

Gość alutkamalutka
A może ona jest w ciąży?? Jak sie raz przespali? a może więcej...

ja juz ne wiem co robic tyle razem przeslzismy i naprawde oboje chcmey tego slubu a z drugoiej storny polaczenia byly tlyko od niej i wszystkie nieodebrane wiec widocziento ona do niego wydzwania? jak myslcie zadzwonic do niej zeby sie od niego odczepila?

Gość buah ah haah ahah
panienka nic nie rozumie. Została nakładką na penisa, do tego pewnie wymusiła ślub albo podziurawiła gumy, i teraz robi fochy :D

Gość takisobiepan
A może ona jest w ciąży?? Jak sie raz przespali? a może więcej...

Gość onawi
przykre,trzymaj sie i chyba pora zaczc odwolywac slob...

Gość alutkamalutka
nie zadawaj takiego samego pytania

Gość onawi
sorry,slub

Gość olej dziada
Olej go i zajmij się czym pożytecznym, poćwicz pisanie żeby można cię było bez trudu odczytać!

wiedziałaś o tym że cę zdradził i mimo to planujesz ślub ??? że niby z gumką to nie zdrada ??? to ja już nie mam nic do dodania

Gość TRafiasz na palantów a nie
facetów, palanci to podgatunek faceta :D 🖐️ a

Gość ciekawe co.....
oni robili do 2 :D:D Aż sie podniecilem :)

raz nie zdarszil i sam mi sie przyznal do tego jak to bylo po pijaku wiec wybaczylam mu chocia zblyo mi ciezko... i nidghzie nie napisalam ze z gumka to nie zdrada bo to byla zdrada

i wiecie jak mi se zzrobilo przykto juz nie chodzi o ta pauline ale o to ze jak aj chce z nim dluzej posiedziec to mowi ze jest zmeczony i musi wczesniej wstac i sie wyspac chce a jak idzie do kolegi i wraca o 2 to nie ma problemu ze ptoem o 6 wstaje do roboty ;/

Gość ciekawe co.....
gumka nie daje 100% zabezpieczenia :classic_cool:

to po pijaku można wszystko ? weźcie ślub bo widzę że pasujecie do siebie. on zdradza ty wybaczasz i gitara. szkoda tylko waszych przyszłych dzieci

Sorry anitka, ale macie chyba jakieś dziwne zasady- wiem, że nie należy, hmm... ograniczać zanadto partnera, ale jak wraca Ci do domu o 2 w nocy i nawet nie wiesz, gdzie był, co robił i jakoś jest to dla Ciebie normalne i idziesz sobie spać.. nie wiem, może u mnie jest inaczej.