Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaalpl

ta od bucikow dla synka

Polecane posty

Gość zaaaalpl

czyli wydalo sie ze to oszustka, wiec nie pomagajcie jej, przez takie jak ona inni nie pomoga tym co naporawde potrzebuja pomocy.

Gość Ktatarynka złota
A jak to się wydało ze niby oszukistka?

Gość ty nie mow czy mamy pomagac
czy nie. Ja osobiscie jak nie mam komu to wolę oddać ubranka niż wyrzucić do śmieci. Ostatnio koleżanki znajoma urodziła dziecko, biedna nie jest a jako że mam ubrań sporo i chciałam się tego pozbyć a nie znałam nikogo potrzebującego to oddałam. I nie interesuje mnie to czy ona to pozniej na allegro sprzeda bo ja nie bawię się w sprzedawanie na allegro, nie mam na to czasu więc wolę oddać komuś, niech robi co chce a wiem że na początku mu się przyda a czy później to sprzeda czy wyrzuci, nie moja sprawa. Koleżance też nieraz oddaje ubrania które są na mnie za duże, mimo że stać ją na nowe to i tak się cieszy, że nie musi kupować a ja pozbywam się rzeczy które są mi zbędne. No ale oczywiście zawsze znajdą się wariatki przewrażliwione które na śmietnik wyrzucą byleby komuś nie dać za darmo :o

a już żeby butów używanych komuś żałować to już jest śmieszne :o

Mnie już nic nie zdziwi. Teściowa taka sama sknera :o Ostatnio wyrzucała stare meble, była tam jakaś szafa i łóżko. Wystawiła przed dom żeby śmieciarze zabrali i przyszła dalsza sąsiadka która pytała czy łóżko może zabrać i co? Oczywiście teściowa jej powiedziała że jednak tego nie wyrzuca i do garażu schowała łóżko i szafę żeby tylko nie dać nikomu :o I stoją te starocie w garażu, cały garaż zajmują ale nie wyrzuci bo nie da ich nikomu za darmo...

Gość Patrycja124
Masakra z tymi ludźmi. Ja też rozdaję jak mi już niepotrzebne.

kiedyś też wystawiła stary czarno-biały telewizor i radio, czekała aż przyjadą zbierać śmieci aż w końcu obok przechodzili młodzi chłopcy, ktorzy byli tym zainteresowani i zapytali grzecznie czy mogą to zabrać, że przyda im się, coś tam naprawią i będą korzystać ;) Teściowa oburzona stwierdziła, że mowy nie ma, wymyśliła im że już obiecała to komuś innemu i co? oczywiście przyjechali ze śmieciami, zabrali i radio i tv a ona była dumna że nie dała "gówniarzom" za darmo :o Takie same jesteście :o 🖐️

Gość stały czytacz
jestescie głupie! nie o to chodziło w aferze bucikowej

akurat czytałam ten temat i wiem o co chodzi. Autorkę stać ale chciała przyoszczędzić na butach, czego nie popieram bo dziecku używanych butów bym nie kupila ale jej sprawa :o ale wy zawsze musicie węszyć i szukać sensacji, a teksty w stylu "na internet masz a na buty nie" to już w ogóle bez komentarza :o Jeśli nie chcecie dawać to nie, ale żeby robić z tego aferę? i wyzywać od oszustek bo chciala na butach przyoszczędzić?