Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem CHORA???????

Jestem chora psychicznie ? Mam wymyślonego faceta

Polecane posty

Gość Jestem CHORA???????

Ma na imie Paweł, jest moim idealem w głowie. Czesto z nim rozmawiam ( tzn sama ze sobą), wspolnie spędzamy czas, gdy sie masturbuje mysle o nim ze sie wlasnie kochamy czy to juz psychoza ? coraz bardziej wierze w jego istnienie chociaz wiem ze to moja wyobraznia, coraz bardziej sie izoluje - przestałam sie interesowac realnymi facetami. Ostatni raz byłam na randce 5 lat temu jako 18stka

Gość Jestem CHORA???????
czasami

Gość A ja mam wymyślaną kobietę
w tej chwili jest moją narzeczoną i co wieczór gdy idę spać zawsze dokładam drugą poduszkę dla Niej.

Gość A ja mam wymyślaną kobietę
nawet specjalnie u jubilera kupiłem pierścionek zaręczynowy.

Gość ppaawweell
Cześć, mam na imię Paweł, lat 30, przystojny, zadbany, inteligentny, brunet.

Gość Jestem CHORA???????
mój nie jest brunetem... Jest troche starszy ode mnie, ma 26 lat, szatyn, 185cm wzrostu, zielone oczy, chłodny typ milczacy ale czasem mnie tak rozbawi ze smieje sie przez 10 minut :D Czasami ludzie sie na mnie dziwnie patrzą, gdy ide ulicą i jestem ciagle usmiechnięta - szok dla Polaków ,ze ktos moze byc usmiechnięty bez powodu :)

+-szatyn, +-185cm wzrostu, zielone oczy, chłodny typ milczacy ale czasem mnie tak rozbawi ze smieje sie przez 10 minut - wykapany ja! Rozbawia Cię słowem? - np: Blondynka do blondynki: - Chcesz krówkę? - Nie, dzięki. Jestem wegetarianką. ... czy też czynem? Jeśli czynem - to społecznym?