Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko a moja wazy

wieczorne promocje w supermarketach

Polecane posty

Gość matko a moja wazy

witam czy udaje sie wam kupowac wieczorem w supermarketach pieczywo , warzywa mieso za smieszne pieniadze? pytam bo znajomi sie chwala a to worek bananow za 20 p ziemniaki po 10 p,bulki po 1p itd itp a ja juz kilkakrotnie byłam wieczorem w tesco i nic nie kupilam w takich promocjach? czy sa moze jacys łowcy wieczornych promocji co moga sie pochwalic kiedy i gdzie kupuja ?

Gość laptopowa dziunia
W kazdym supermarkecie wieczorem wyprzedaja to, na co sie konczy data waznosci. Czasem taki przeceniony towar jest na osobnych polkach. Tylko ze to musisz zaraz zjesc lub zamrozic.

Gość tak,kupuje
ale to nie promocja tylko wlasnie konczaca sie data waznosci. W przypadku owocow i warzyw to wlasciwie nie ma znaczenia, bo czesto sa jeszcze niedojrzale a data waznosci mija za 2-3 dni, ale jest na nich jeszcze display date, ktora jest data koncowa sprzedazy i pobytu na sklepowej polce. Ja czasami wracam ze spacerow z dzieckiem ok. 17/18 po pracy i wtedy jest sporo takich produktow.

Gość tak,kupuje
ja chodze do tesco bo to jedyny sklep w okolicy, wlasciwie tylko tam robimy zakupy

Gość co za pytanie o o
u nas w tesco tego nie ma, w innym jest. jezdzimy najczesciej do asdy i kupujemy pieczywo za kilka p ale nic innego za bardzo mi sie nie udaje kupic, bo widze jedynie jakies gotowe posilki, kanapki. czasami kupuje jakies paczki, ciastka itp

Gość tak,kupuje
ja wlasnie kupuje te gotowe posilki,ale tylko z tesco finest jesli sa, wrzucam do zamrazarki i mam do pracy do mikrofali, wtedy nie musze sie martwic o osobny obiad dla siebie.

Gość w lidlu tez
czesto wystawiaja w ogole za darmo produkty jesli konczy sie ich data waznosci. Czasami udaje mi sie tak dostac mieso, chleb, jakies slodycze