Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrfgshfhs

5kg w 1 miesiąc bez efektu jojo

Polecane posty

Gość fgrfgshfhs

Jak schudnąć w miesiąc 5 kg bez jojo. Błagam o radę! nie mieszcze się w suknie

Gość ociekający_ptyś
worek z kartofli, mąki

Nie jedz kolacji, pij wodę, jedz chleb orkiszowy... Generalnie wszystko to, co jesz zamień na rzeczy zdrowie. Np. mięso jedz tylko białe (kurczak, ryby, indyk), chleb (jak wyżej), serki też białe, bo żółte mają dużo więcej tłuszczu itd... Schudniesz bez wysiłku, a może wejdzie Ci takie żywienie w nawyk, bo będziesz się lepiej czuła.

Gość fgrfgshfhs
okej czyli ostatni posiłek o 18.00? a co jeśli pracuję do póżna np do 24.00 i mam siedzący tryb pracy? zajmuje się grafiką i nie mam za bardzo czasu na ruch?

Jeśli będziesz siedzieć do późna i będziesz głodna, to wrzuć sobie jogurt z musli np. Generalnie zdrowe rzeczy. To wszystko :).

I może znajdziesz raz w tygodniu czas na basen? To świetny pomysł na ruch, ponieważ nie wkładasz w to dużo wysiłku, a pracują wszystkie mięśnie.

Gość fgrfgshfhs
ile udało Ci się schudnąć w miesiąc żywiąc się w ten sposób i nie jedząc kolacji? :)

10kg, ale ja nie jadłam nic po 15.oo. To było dosyć drastyczne, ale muszę przyznać, że nie wróciłam do poprzedniej wagi, a jem już ile chcę. Chyba zmieniła mi się przemiana materii.

a ja Ci polecam mimo wszystko ruszenie się sprzed komputera na godzine co drugi dzien. załoz adidasy i smignij sobie do lasu/parku. nawet sie nie obejrzysz kiedy ci 5 kg mignie. basen - tez super sprawa. tylko wg mnie zajmuje wiecej czasu niz bieganie.

Niekoniecznie od samego ruchu zginął kilogramy, bo poprzez ruch zwiększa się tkanka mięśniowa, która waży więcej niż tłuszcz.

Gość fgrfgshfhs
mam własnie problem ze stawami -i bieganie lekarz mi odradził.....kupiłam sobie własnie na allegro rower stacjonarny ale ile dziennie na nim jeździć czy co drugi dzień? i jak długo? bo nie chciałabym sobie nóg zabardzo rozbudować .... :)

no tak, ale obwody zmienia sie na korzyść. wole wazyc wiecej ale miec mniej powierzchni ;)

Gość fgrfgshfhs
przydałby się taki osobisty trener jak pokazują w tych amerykańskich serialach który czuwałby dzien i noc nad kondycja i jedzeniem heheh :)