Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaa34566

Czy to nie wyjdzie głupio ?

Polecane posty

Gość Ewaa34566

Niedługo na moje urodziny przyjezdza mój mężczyzna, niestety kompletnie nie umiem gotować a chce mu coś zrobić na kolację. Czy jak zamówię mu ogromniastą pizze i kupię dwa piwka to będzie wyglądało głupio ??? :o Nie jestesmy nastolatkami więc nie chce wyjść na jakąś prostaczkę ale ja naprawde nie potrafię gotować i nic mi nie wychodzi :( On jest typem romantyka, czyli wino świecie itp. dlatego nie chce żeby wyszło głupio z tą pizzą. Pomyślałam za to że zrobię my jakiś fajny deser z lodami ( bez skojarzeń:P) Ps. czy do pizzy pasuje wino czerwone ? Bo może to wino trochę odchami kolację ... :o

Gość Mortimer
Może być :) Wino też ujdzie, nie stresuj się, przecież dla niego najważniejsze jest to, że będzie mógł być tam z Tobą, a nie jedzenie. Na pewno cieszy się na samą myśl, że spędzi z Tobą ten czas, będziecie się przytulać, całować, miziać, itd.

Gość szoretta
zalegalizować marihuanen ? a po co to komu ? a komu to potrzebne ? a dlaczego ?

Gość Bodm
typowe. Zamiast nauczyć się gotować, lepiej zamówić pizzę :o sprawa załatwiona

Gość Ewaa34566
Mortimer no niby się będzie cieszył ale chce wypaść dobrze z ta kolacją a tu lipa jak wyskocze z tą pizza no ale nie będzie tak źle, czyli mówisz że to wino do pizzy pasuje ? :)

Gość Ewaa34566
no to co moge zrobić żeby się udało i było chociaż trochę wytrawne ???

Gość Mortimer
Ewek - weź przestań, jest OK :) Pizza, wino, świece i Ty - czego więcej do szczęścia potrzeba? ;)

Albo ugotuj 2 paczki ryżu. Kup fix z knorra do dan chińskich. Tam jest wszystko napisane jak się to robi, a jest naprawde smaczne i dobrze wygląda. Już lepsze niż pizza...

Gość hgj
a fix knora i paczka ryżu to niby lepsze od pizzy weźcie bo się zleje ze śmiechu, taki knorr to dopiero syf.

Gość edddddddddddddduka
wez chociaz jakas salatke zrob i prose ciasto na zimno ;p bo sama pizza to troche malo;p

Gość Mortimer
Mnie by zadowoliła :)