Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochalam sie

zakochalam sie w siostrze facta

Polecane posty

Gość zakochalam sie

nie jestem lesbijka, kocham mojego faceta, ale jego siostra, z ktora sie swietnie dogaduje, zupelnie zawrocila mi w glowie. na imprezie w klubie, na ktorej bylismy w trojke i jeszcze inni znajomi, wiecej bawilam sie z nia niz z M., i zaczelysmy sie calowac w kiblu:O wiem jak to brzmi:O, ale chyba sie zakochalam.

Gość dziura w spodniach
Jestes bi, nic w tym dziwnego. Pytanie, czy to zaakceptujesz, czy bedziesz sie bronic. Ale trzeba przyznac, ze sytuacja skomplikowana - siostra faceta. Moze byc ciezko z tego wybrnac.

Gość gfjhnfgcjhgjhghj
wspolczuje :O kogo teraz wybierzesz?

Gość zakochalam sie
no wlasnie, co mam zrobic/ona na mnie tez "leci" i generalnie fajnie sie ze soba czujemy,ale moj facet jest swietny. chyba maja w genach zajebistosc. z facetem jetem juz sporo, bo prawie 2 lata, z siostra cos zaczelo sie dziac dziwnrgo pol roku temu, ale myslalam, ze to zwykla sympatia do mnie i moja do niej.

Gość dziura w spodniach
Chyba najlepszym wyjsciem by bylo wycofanie sie calkiem z tej rodziny. Bedziesz dlaej z chlopakiem, bedziesz cierpiala spotykajac jego sieostre. Zostawisz chlopaka dla jego siostry - ich rodzina nigdy tego nei zaakceptuje, klopoty murowane, chyba ze dziewczyna gotowa jest zerwac kontakty z rodzina.

Podaj namiary na dziewczynę, ja i dziurawy ;) się nią zajmiemy = da Tobie spokój. Albo jak chcesz to dziurawy się weźmie za Ciebie a ja za ... no bez przesady, nie za brata! - ciągle za siostrę :P