Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żoneczkażoneczkażoneczka

Patologiczna sytuacja z teściem i szwagrem...

Polecane posty

Z góry uprzedzam, iż nie jest to prowokacja, bo wiem a raczej wyobrażam sobie jak niektórzy zareagują na to co napiszę. Historia jest autentyczna, ale nie chcę podawać zbyt wielu szczegółów. Tylko to co najważniejsze, bo nie mogę nikogo z moich znajomych ani rodziny poprosić o pomoc. Tu jestem anonimowa i proszę was o radę. Jesteśmy z mężem jakiś czas po ślubie. Obecnie jestem w 4 miesiącu ciąży. Problem tylko, że nie wiem z kim. I tu pojawiają się schody. Wiem, że zasługuję na wszystko co najgorsze i przyznaję - zdradziłam męża i to nie raz. Co najgorsze - 2 razy z jego ojcem i raz z młodszym bratem, zaledwie 18-letnim. :o Od zawsze lubiłam seks, ale nie wiem co mi odbiło, żeby pchać się w takie bagno. Może to z racji tego, że mąż nie jest zbyt temperamentny, a okazja wpadła w ręce sama. Nie ma na to usprawiedliwienia, ale co teraz? Czy powiedzieć o wszystkim mężowi? Czy robić badania DNA? A może siedzieć cicho i udawać, że nic się nie stało? W końcu dziecko tak czy tak będzie podobne do rodziny męża... :(

w grę wchodzi też 4-letni rotweiller sąsiadów, bo on też mnie przeleciał :-(

Up.