Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moge to napisac

Czy przeczytałybyście ostre opowiadanie ze sobą w roli głównej?

Polecane posty

Gość Moge to napisac

Jak w temacie. I jak sądzicie - czy takie czytanie "przygód samej siebie" byłoby podniecające?

Gość kolegastalin
a kończy się zawsze "obiecaliśmy sobie że kiedyś to powtórzymy .." oj babo ty za rok nie będziesz czuła majtek

Gość Moge to napisac
Owszem - gdybys ktoś o Tobie napisał.

Gość aniolek z rozkami.
Zaebisty pomysl ;p ja chce

Gość Moge to napisac
To pewnie da sie zrobić :D

Gość Moge to napisac
Widzę, że temat nieco ucichł, a nadal jestem ciekaw. Czy przyczytałybyście takie opowiadanie ze sobą w roli głównej? I czy wolałybyście je mieć tylko dla siebie, czy też byłoby lepiej, gdyby także inni mogli je czytać i np. komentować?

Gość Moge to napisac
Widzę, że czytanie nie jest zbyt popularne, co troche zaskakuje, skoro jesteśmy na forum. Naprawdę nie ma zainteresowanych?

Gość shhhhh
hmmm ja ogolnie lubie sobie poczytac opowiadanka... ostatnio szczegolnie wlasnie takie pisane jakby ze mna w roli glownej.i co on tam ze"mna" wyczynia .. ale Tobie chyba nie o to chodzi prawda... masz na mysli takie prawdziwe? no wiesz co mam na mysli?

Tzn powstanie takiego opowiadanka jest niemożliwe, więc tym bardziej jest niemożliwe żebym go przeczytała :D

Gość ja bym chętnie przeczytała
coś takiego. Nawet fajnie byloby gdyby inni mogli komentowac mogla by wyniknac fajna dyskusja :) A dlaczego nie zapytasz adresatki o to?

Gość jioklokijk,m,
Świetny pomysł :) Powodzenia!Do dzieła!

Mam niezwykle bujną fantazję więc często zdaza mi się układać takie opowiadania i przelewać je na papier. Super się to potem czyta. Czasem myślałam też że chciałabym żeby przeczytał to ktoś jeszcze ale leżą skrzętnie ukryte w szufladach....

Gość shhhhh
ja jestem chetna jakby co:) lubie sobie poczytac... ale naprawde niewiele jest takich co mnie naprawde mega podnieca... ale zdarzylo sie tez, ze tak na mnie zadzialalo ze doszlam czytajac... autor idealnie dozowal "doznania" .. ale tylko raz czy 2 mialam okazje takiego czegos doznac. Milo by bylo znowu :) Pozdrawiam P.S koniecznie musi byc ostre.. jakos mam na takie ochotke:)

Gość Moge to napisac
Nie ma adresatki - w takim sensie, że mam na myśli kogoś konkretnego - i jest, bo czasem sie zastanawiam, czy dałby radę napisać coś takiego dla obcej kobiety i trafić. Shhh - nie do końca wiem, co masz na myśli. Tylko jest jeden kłopot - żeby o kimś pisać, trzeba znać choć mniej wiecej jego wygląd (wystarczy opis) i wiedzieć ze 2-3 rzeczy, bo inaczej pisze się o wyobrażeniu, a to nie to samo. Czy któraś z Was jest gotowa zaryzykowac?

Gość Moge to napisac
Raczej nie na forum. Lepszy będzie oczywiscie mail. Tylko, że z kolei nie chcę, żeby mi potem automaty jakieś idiotyczne wiadomosci słały. Wiec powiedzmy - mail będzie w takie formie: nie KAŻDY WIE, GDZIE JEST poczta W MIEŚCIE W KTÓRYM małpa CZĘSTO wpIEPRZA BANANY kropka plOTĄ TYLKO, ŻE WIEDZĄ (dwa pierwsze slowa pisane razem). Przy okazji, czy informacja o zawodzie jest prawdziwa, laluniu?

Naiprawdziwsza w świecie:-) Opowiadanie więc bd.mogło dotyczyć mojego zawodu. Próbuje rozszyfrowac majla ale boję się że palne gafe więc może podam swój?

Gość a ja mam kota
ja pierd... llunia jakas ty glupia

Gość knjbvcjkl
heh rozszyfrowałam :D

Gość Moge to napisac
kocie, daj sobie spokój, możesz się pobrandzlowac swoim sprytem gdzie indziej. lalunia - sądzę, że dasz radę. Tak się składa, że coś mam o fryzjerce, będziesz mogła więc przeczytać, zobaczyć, czy styl Ci odpowiada, a jeśli tak - to wtedy poproszę o zestaw informacji i spróbuję coś napisac specjalnie dla Ciebie. Wyślij więc po prostu maila na adres.

Gość Moge to napisac
Z kokardą - napisz, kto obiecał i czemu nie dotrzymał. W sumie też kiedyś komuś obiecałem i nie dotrzymałem, wiec może w ten pokrętny sposób spłacę dług czyjs i swój :D lalunia - jak tylko dorwę sie do poczty, to Ci wyślę. To będzie zapewne wieczorem

Gość Moge to napisac
Lalunia - poszło

Maila dostalam,niestety jednak nie wiedziec czemu,nie mogę otworzyć zawartego w nim pliku:-( Widze tylko tytuł w dalej wychodzą jakieś esyfloresy.Tak jakbym bym nie miala programu potrzebnego do otwarcia tego.... Czy mógłbyś spróbować jeszcze raz ale np.w jakiś inny sposób?