Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moge to napisac

Czy przeczytałybyście ostre opowiadanie ze sobą w roli głównej?

Polecane posty

Ehhhh.Kolejna cwaniara się znalazła:-/ Przypuszczam jednak że ty nie umiesz zrobić wielu rzeczy które dla mnie są pestką. Ale jeśli dowartosciowalaś się w ten sposób..

Chyba żartujesz. :D Pracuję z komputerem i akurat otworzenie pliku to nawet nie jest problem. Wystarczy przeklikać. :D Problem jest wtedy, kiedy skrypt wymęczony w PHP nie działa albo nie możesz wpaść na pomysł jak napisać kod w JS :D. 🖐️ Jest jeszcze opcja, że twój amant wysłał ci trojana (((:classic_cool:))), którego nazwał twoim imieniem lub nickiem. Jakie to romantyczne. :D:D:D

No widzisz vera? A jednak da się rozmawiac inaczej.Po ludzku. No właśnie.Pracujesz z komputerem.Moja praca dotyczy czegoś innego.A z komputerem mam do czynienia tylko w domu o to od niedawna.Więc doceniam twoją wiedzę ale zamiast się nabijac,czasem lepiej pomóc.

Jasne, mamy rok 2012 i Ty masz styczność z komputerem od niedawna. A czym się zajmujesz? No, pochwal się, bo nabierasz takiego tonu, jakby było czym.

A ja z twojego tonu wnioskuje że duskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu. Kiedy ja uczyłam się informatyki był windows97a komputer znalazł miejsce w domu dopiero jak dziecko zaczęło chodzić do szkoły.Bo właśnie jest rok2012 i teraz niewiedza w tym temacie to prawie kalectwo a informatyka jest od pierwszej klasy. Mam wiele zaległości do nadrobienia ale nie mam traumy z tego powodu.

Nie ma i nie było Windowsa 97. :D A przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. :D Cholera wie. :D Nie wiem po co się pieklisz, ty masz problem a nie ja. :D

Gość Moge to napisac
Lalunia, postaram się wysłać w innej formie. Jak dobrze pójdzie, to jeszcze dzisiaj. vera - mam wrażenie, że ty też chętnie byś coś o sobie przeczytała i najlepiej bardzo ostrego. Twoje wypowiedzi robia wrażenie, że masz problem z samooceną :D Zamiast rzucać się na lalunię, poproś ładnie :D

Jestem fryzjerką a na pół etatu zajmuję się terapią ruchową dzieci z porażeniem mózgowym,przykurczami i innymi schorzeniami bo jestem rehabilitantka. Zresztą mało ważne bo nie chodziło mi o zawód a o różne rzeczu które w życiu wykonujemy.Nie mam jednak zamiaru się z wami przekarzac. Zawsze zastanawialo mnie to dlaczego to właśnie dziewczyny są takie złośliwe dla innych dziewczyn. I właśnie jest tak ze taka która ma problem z samoocena lubi gnoić inne żeby poczuć się lepiej. Natomiast pewna siebie nie stara się udowodnić tego że jest najlepsza.I leje na to z góry na dół. Tak jak ja zlewam wasze żałosne wypowiedzi:-P

Gość Moge to napisac
Kolejna proba - poszło

Poszło i przyszło. Opowiadanie jest bombowe! Rany!Masz talent! Nie jest ani zbyt wulgarne,ani za spokojne. I brawa za niesamowity pomysł. Proszę o więcej.......

Już czytałam opowiadanie ze sobą w roli głównej, i to nie jedno, zarówno w wersji hard jak i soft. Sama tez pisywałam, ale to odległe czasy, teraz mi się nie chce, wolę realizować się niż o tym pisać. To chyba normalne, a jeśli nie, to trudno, muszę żyć ze swoją nienormalnością. :classic_cool:

Gość fedge
bardzo bym chciala poczytac na temat tego jak zdradzam mojego faceta, o moich odczuciach, emocjach, o tym co myslalam.... 360elo@gmail.com

Gość dferfdv
bardzo bym chciala poczytac na temat tego jak zdradzam mojego faceta, o moich odczuciach, emocjach, o tym co myslalam.... napisz - 360elo@gmail.com podam ci szczegoly

Gość qwefwr232
bardzo bym chciala poczytac na temat tego jak zdradzam mojego faceta, o moich odczuciach, emocjach, o tym co myslalam.... napisz - 360elo@gmail.com podam ci szczegoly

Gość Moge to napisac
Rany - trzy powtórki w ciągu 6 minut i to każde pod innym nickiem? Chyba jesteś mocno spragniona literatury. Jeśli tak - to zrobimy inaczej, adres jest w jednym moich postów powyżej - napisz, to pogadamy :) Lalunia - teraz bedzie coś o Tobie, ale musze tego i owego sie dowiedzieć. Zestaw pytan wysle mailem.

Gość pikson
lalunia moge wlozyc ci raczke do majtek?

Gość Kto mnie tu zna?
czesc lalunia tu anabellla

Gość Moge to napisac
Zestaw pytań wysłany

Gość Moge to napisac
Chyba już coś wymyśliłem...

Strasznie kręci mnie perspektywa że gdzieś tam tworzy się superopowoadanie ze mną w roli głównej. Dziękuję

Gość Moge to napisac
Ok, gotowe. Wyślę dzisiaj wieczorem albo jutro rano

Gość hmmmmm..........
lalunia podawałaś tu maila?