Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do żopy z tym

I co z tego...

Polecane posty

Gość do żopy z tym

Jestem młoda, staram się dbać o swoje ciało, mam super-długie szczupłe nogi, za którymi oglądają się faceci. Ale co z tego, skoro, kiedy podejdą bliżej, to wszystkiego im się odechciewa, bo rzuca im się w oczy moja szpetna twarz. Niby nie mam żadnych pryszczy ani nic, ale moja twarz jest tak masakrycznie nieproporcjonalna, do tego ta ziemista cera no i muszę nosić okulary. Ciężko jest mi się przejrzeć w lusterku, sama nie mogę wytrzymać ze swoją twarzą. Czasami mam wrażenie, że wyglądam, jakbym była niedorozwinięta :O Pie*dolę, z taką twarzą siedziałabym najchętniej cały czas w domu i nawet nie wychylała za drzwi swojego wielkiego nochala, ale tak się nie da :O Ja pie*dolę, jak tu żyć z taką nie-wyjściową gębą? :O

Gość poka_fotę
to fachowo ocenimy :classic_cool:

Gość ociekający_ptyś
musisz? ja mam -0.75/ - 1.0 dp, ale lubię nosić okulary. nie zamieniła bym na soczewki. poza tym jestem spasłym prosiakiem, więc nic to nie da :D greetings:)

Gość dziura w spodniach
ciesz sie, ze masz plusy i jestes ich swiadoma, wykorzystaj je. Zaloze sie, ze nei tylko nogi masz swietne, pewnie jeszcze cos by sie znalazlo, ale wolisz skupiac sie na wadach.

Gość ociekający_ptyś
*nie zamieniłabym

Gość Riposta_riposta
1) dziewczyna może wyglądać sexy w okularach, kwestia dobrania oprawek 2)Dużo daje zmiana fryzury. 3) odpowiedni makijaż powinien pomóż na cerę I w ogóle to nie ma brzydkich kobiet tylko różne gusta Ile masz lat?

Gość do żopy z tym
Za niecały miesiąc skończę 18. I widzę te wszystkie laski w moim wieku i odechciewa mi się żyć. Mam minusy, trójki i raczej muszę nosić okulary, bo do soczewek bym się nie przyzwyczaiła. Mam długie, w miarę proste, ciemne włosy - już kiedyś je skracałam i farbowałam, ale wyglądałam jeszcze gorzej. Niby ciało mam ok, ale twarz taką typowo wiejską, jakąś "nalaną", suchą skórę na twarzy. Niby mam jasną karnację, ale nie porcelanową, tylko właśnie taką ziemistą - używam podkładu, ale to czasami nic nie daje. Z włosami też mam same problemy... O nosie nie wspomnę... Nawet jakbym założyła mini, to nic z tego... Faceci gapią się na mają twarz i mam wrażenie, że się z niej śmieją :O

Gość do żopy z tym
ociekający_ptyś, podasz mi swojego maila?

Gość Riposta_riposta
To, że Cie wyśmiewają to pewnie Ci się wydaje. lepiej mieć prawy charakter niż wygląd modelki. Nie znam się na kosmetykach ale chyba sucha skórę można nawilżyć, do włosów są jakieś odzywki itd itp, a ile masz wzrostu?

Gość do żopy z tym
172 cm. Riposta, a może Ty mi podasz swojego maila? :)

Gość do żopy z tym
Riposta, a może Ty podasz mi swojego maila? 1,72 m.

Gość dziura w spodniach
Ja tu bardziej widze problem dla psychologa niz kosmetyczki.

Gość Riposta_riposta
a napisz chociaż z jakiego województwa jesteś, albo koło jakiego dużego miasta jesteś, bo jeśli z drugiego końca Polski, to nie ma sensu;/

Gość do żopy z tym
A co ma do rzeczy województwo?

Gość dziura w spodniach
Oj, niedomyslna :D Kolega by Cie chetnie poznal i sam ocenil urode Twoich nog... i calej reszty :)

Gość do żopy z tym
Kurde, a myślałam przez moment, ze weszłam na "kobiece" forum... Znajdzie się tu jakaś kobieta, dziewczyna (czy coś w ten deseń), która chociaż trochę się zna na sztuce makijażu i mogłaby coś poradzić?

Gość do żopy z tym
?

Gość dziura w spodniach
najwyrazniej na kobiecym forum kobiety sa towarem deficytowym :)

Gość do żopy z tym
Nie strasz mnie ;) Mam jutro ciężki sprawdzian i muszę uciekać, żeby się poduczyć, a miałam nadzieję, że jeszcze dzisiaj ktoś mi pomoże..

Gość Riposta_riposta
Powodzenia na sprawdzianie:) a z jakiego przedmiotu i jakiej tematyki?

Gość do żopy z tym
Język polski - Młoda Polska. Podziękowałabym, ale mówią, że to przynosi pecha ;) Swoją drogą, mam rozumieć, że Ty też nie jesteś kobietą?

Gość Riposta_riposta
Nie jestem kobietą, wziąłem taki nick, ale rzeczywiście w moich wypowiedziach wcześniej nie było żadnej formy fleksyjnej, która zdawała by się to potwierdzać Młoda Polska: -dekadentyzm, utarta dotychczasowych wartości, nihilizm -sztuka dla sztuki -Przerwa-Tetmajer no i bardzo ważny dramat Wyspiańskiego wesele;p okazujący relacje miedzy chłopstwem, a mieszczaństwem , nic o sobie nie wiedzą, a na dodatek to uniemożliwia wybuch powstania, no i cała symbolika To chyba najważniejsze zagadnienia epoki

Gość do żopy z tym
+ teoria Nietzschego, nowe mody - typu: picie czarnej kawy, cyganie i inne takie pierdoły :) Temat dosyć obszerny :)

Gość Riposta_riposta
Tyle, że ja zdawałem maturę 3 lata temu, a na dodatek jestem na studiach technicznych;p Ale jak tak wypisałaś to co nie co sobie przypomniałem:) Bohema, cyganeria, no i ten niemiecki filozof, który neguje wszystko, to nie on wprowadził to pojecie nicości, ale nie wiem.

Gość do żopy z tym
"Teoria nadczłowieka", która była później przez różnych ludzi, w różny (zależało od potrzeby) sposób interpretowana... No cóż, a ja mam to przed sobą, zastanawiam się nawet, czy nie szarpnąć się na rozszerzenie :) Swoją drogą - mocno odbiegliśmy od tematu. A zegar bezdusznie powtarza "tik-tok...", pora się stąd zmywać ;) Życzę dobrej nocy :)

Gość Riposta_riposta
Dobranoc:)

Gość do żopy z tym
Może dzisiaj natknę się tutaj na jakąś kobietę?