Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z szołapa

Najadłam się wstydu jak nigdy - szołap. :o

Polecane posty

Gość dziewczyna z szołapa

Siedziałam jakiś czas temu na '' szołapie '' i akurat miałam priwa. Nie rozbieram się tam, nie pokazuję cycków, robię tylko piss na privkach. I właśnie o ten piss chodzi. ;/ Ostatnio robiąc go do kieliszka ( życzenie '' klienta '' ) niechcący nasikałam na łóżko i tak się tym wkurzyłam, że przerwałam czynność i przez przypadek pokazałam twarz. :( Tak się przestraszyłam, że szybko wyłączyłam kompa i nie wchodzę już od tamtej pory na tą stronkę. Boję się, że narobiłam sobie niezłego obciachu i że ten gość wygadał innym jak wyglądam z twarzy. ;/

Gość fdsafsdafsdafads
Wygadał? 99% tych transmisji jest nagrywanych, Twoje wideo pewnie już od dawna po sieci krąży.

Gość cziuaua
Potwierdzam na stronce z filmikami z showupa pojawił się filmik który wygląda tak jak ten opisany tutaj.

Gość szołapowiec
eee tam, sikanie to ludzka rzecz, nie ma sie czego wstydzic gorzej z tym kieliszkiem - zamierzalas to potem wypic ? to juz zboczenie :) fakt, na filmiku wygladasz na niezle wkurzoną :)

Gość Szukam filmow
Szukam filmikow z szołapa. Niby gdzies na ruskich serwerach jest. Macie jakies linki?