Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicmisieniechce333

dajcie metody na nauczenie faceta po sobie sprzątac!

Polecane posty

Gość nicmisieniechce333

Błagam Was! Nie mówcie ze sie nie da! Mam faceta, rozpuszczonego pod względem sprzatania przez mamusię, w domu nie robi prawie nic i tylko liczy ze ja wszystko za niego zrobie! Obydwoje chodzimy do pracy, a on mysli ze ja po pracy do garów (obiad oczywiscie zrobię) i ze jeszcze po obiedzie posprzatam - nawet talerz zostawia na stole zebym zaniosla do zmywarki!!!! Zawsze jak jedziemy do tesciow to tak robi mamusi, nawet podczas jedzenia kiedy zmeczona kobieta w koncu zasiadzie do stolu pyta ja zeby wstala i podala mu kromke chleba!!!! i ona to robi!!!! krew mnie zalewa!!!! I moj mysli ze ja tez taka bede, a tu niestety - tylko ze , stosuje metody - dopuki on nie posprzata kuchni doputy nie ugotuję albo nie wlącze zmywarki doputy on nie załaduje brudnych naczyn itp ale wkorza mnie juz bo moja kuchnia jest obleśna ! POMOCY CO ROBIC??? chyba sie przestane seksic :(

Nie sprzątać po nim :) choćbyś sie nawet miała przewrócić o ten jego bajzel to n ie sprzątaj. Jeszcze gości zaproś najlepiej z jego rodziny albo znajomych

Gość edddddddddddddduka
Rozstan sie z nim, naprawde bo bedziecie sie klocic do konca a on i tak nie zrozumie

Gość nicmisieniechce333
Staralam sie juz nie sprzątać! Tylko mamy male mieszkanie i salon i kuchn ię razem wiec wszystkie jego talerze po prostu sie nawarstwiają i nawet podawałam mu obiad na samą gore jego innych talerzy ktore zostawil dla mnie na stole do odniesienia i nic! W koncu musze wyprac talerze i sprzątam ohhhh musze byc silna!

Gość nicmisieniechce333
Tylko ze on jest naprawde fajnym facetem i nie chce go zostawic tylko dla tego ze nie umie po sobie posprzatac! Oprocz tego jest super i swietnie sie dogadujemy dlatego prosze o jakies sprawdzone pomysly inne nic rozstanie. :) Poza tym mysle ze to wina jego mamusi.