Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wmroku ja22

problemy z uczuciami u partnera jak mu pomóc / czy to ma sens ??

Polecane posty

Hej , otóz mam taki problem jestem z chłopakiem 1.5 roku ale on ma problem z okazywaniem uczuć przynajmniej tak mówi . Rzadko mówi kocham cie nie snuje wizji naszej przyszłosci dla niego liczy sie co jest teraz , do tego nie zdązyłam poznać jego rodziców bo niby mówi że mnie tam zabierze ale to jeszcze za wcześnie bo on chce powoli i nie jest gotowy . Dodam że jest programista i czesto przesiaduje na kompie i z kolegami . Niby widze że mu zalezy bo oddzwoni jak dzwonie ale tak sam z siebie nie . Zawiodł mnie 2 razy poważnie i dostał ostatnia szanse ..Czy jest sens ratowac ten związek ?

Damascenka Dlaczego sądzisz że to układ? Jak sie spotykamy jest bardzo nam dobrze ze soba , ale podświadomie czuje że on niechce za często tych spotkań ma jakas blokade.. Ogólnie do kobiet jest taki , mówi że zalezy mu bardzo na mnie ale kiedys flirtował przez portal z jakas panna co do niego napisała i mieli sie spotkać pogadac niby stad nadszarpnął moje zaufanie .. Ogólnie jest bez uczuć taki , jakby mu wszystko jedno było .. Mamy jechac w góry w ten weekend zastanawiam sie czy jest sens ..