Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALALALALALALLALALALALLALALALA

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość LALALALALALALLALALALALLALALALA

Regularnie współżyję z moim chłopakiem, ostanią miesiączkę miałam 38 dni temu (normalnie mój cykl trwa 26-28 dni) zrobiłam dwa testy, które wyszyły negatywnie. Niby czuję się jakbym była przed okresem ale niestety - miesiączki jak nie było tak nie ma. :C Ostatnio zmieniłam trochę mój tryb życia - zaczęłam więcej się ruszać, zmieniłam nawyki żywieniowe oraz zażywałam błonnik z chromem, w dodatku dochodzi do tego wszystkiego stres związany z klasą maturalną, czy to możlwie że przez to spóźnia mi sie miesiączka?

Gość lioki
dwie kreski na teście to ciąża.

Gość 26 lat
co sie z tymi maturzystkami dzieje .. dużo Was tu :) nikt Ci tu nic odkrywczego nie napisze..są różne przyczyny opóźnienia sie okresu.Nawet - zmiana trybu życia, organizm sie przyzwyczaja i jest mozliwa taka reakcja na wysiłek, stres, utrate wagi itd. Jeśli regularnie współżyjesz i sie nie zabezpieczasz lub nie uważaliście i zabezpieczenie mogło zawieść należy wiziąc pod uwagę ciąże, kolejny test pod koniec tygodnia i tyle... Jeśli negatywny, należy sie skierować do lekarza i zrobić badania, poprosić o luteine lub spokojnie czekac na przyjscie okresu.