Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-1

hasło na pocztę lub fb

Polecane posty

Gość ona-1

Witam, bardzo proszę o pomoc w włamaniu się na pocztę lub fb chłopaka. To dosyć delikatna sprawa...Naprawdę bardzo mi na tym zależy. Planuję od niego odejść i chcę się upewnić, że mam rację. I nie mogę z nim szczerze porozmawiać o tym czy jest ze mna w porządku, czy nie. To nie wchodzi w rachubę. Ten związek to fikcja, jest bo jest. Ale bez podstaw też nie mogę odejść, to kolejna skompilowana sprawa... bardzo proszę kogoś, kto się na tym zna o pomoc. Potrafię się odwdzięczyć.

Gość cosmo haker
poczta o2 - 300 zł interia - 500 zł wp - 500 zł gmail - 1500 zł inne - cena do uzgodnienia facebook - 1000 zł

Gość ona-1
Ceny masz kosmiczne. Zależy mi na tym,ale wybacz nie za taką cenę.

Gość 4546546
pierdolnij sie w beret! naprawde chcesz sie do tego stopnia upokorzyc zeby komus czytac prywatna korespondencje? taka zes glupia ze nie dziwie sie jak cie zdradza. obawiasz sie zdrady to go zostaw, a ni uciekasz sie do takich niecnych sposobow, jestes naprawde prymitywna

Gość nvjnvkvv
Naprawdę bardzo mi na tym zależy CZY TY NAPRAWDE SADZISZ ZE SKORO TOBIE ZALEZY TO KTOS BEDZIE SIE KOMUS WLAMYWAL NA PRYWATNA SKRZYNKE? HAHAHAHHA. GUZIK MNIE OBCHODZI ZE CI NA TYM ZALEZY, ZEBYS KOMUS CZYTAC PRYWATNE LISTY TO TRZEBA MIEC Z DEKLEM, JESTES NIC NIE WARTA.

Gość arania
cosmo haker - na serio umiesz się włamać na gmaila? myślałam że to niemożliwe. Czy to podszyw?

Gość ona-1
Słuchaj,nie piszę tu po to żeby ktoś mnie oceniał. Nie wiesz nic o sytuacji,więc swoje prymitywne zdanie zachowaj dla siebie!!!Postanowiłam, więc tak zrobię!! Szukam kogoś kto mi to zrobi za odpowiednią cenę i tyle na temat pustaku!Po twojej głupiej odpowiedzi wiem,że kompletnie się na tym nie znasz,więc nie dotyczy cie temat,daruj sobie i swoje mądre rady udzielaj nastolatką. Czekam na kogos kto się zna na tym i to zrobi. Reszta mnie nie interesuje.

Gość nvjnvkvv
pustakiem to jestes ty! i prymitywem na dodatek. nic nie usprawiedliwa wlamania sie na cudza skrzynke i czytania cudzej korespondencji, widac ze rodzice cie nie wychowali zalosna zahukana chamska babo.

Gość ona-1
Nie będę się powtarzać. Ne interesuje mnie twoje żałosne zdanie,więc nie masz co tu szukać. Swoje głupie frustracje pisz na innym forum. I nie życzę sobie wyzwisk.

Gość pizpwdcdfgperfe
Ooo jakie wy jesteście ''w porządku'' wszystkie :) nie zesrajcie się. Wyzywanie autorki od pustaków, prymitywnych chamów itp tylko o was świadczy PUSTAKI. Gdybym miała jakieś wątpliwości co do swojego faceta to też bym się włamała na jego pocztę ! kiedyś już miałam taką sytuację. I wcale nie było mi głupio powiedzieć mu tego prosto w oczy, że znam całą zawartość jego poczty :) oczy zrobił jakby miał się zesrać zaraz.. i słusznie bo jednak nie myliłam się.. miał coś na sumieniu :)

Gość dodapieknamauroda
ja też bym to zrobila, ale nie wiem czy to ma sens :/

Gość ona-1
pizpwdcdfgperfe mam takie samo zdanie. Też już miałam taką sytuację i moje obawy się potwierdziły. I widzę, że historia lubi się powtarzać, z nowym partnerem. A ci co w internecie tylko potrafią wyzwać i oceniać... jest mi ich żal, nie warto na nich zwracać uwagę :)

Gość ona-1
dodapieknamauroda ma sens. Bo jeśli Twój partner jest z Tobą na tyle nielojalny i oszukuje Cie za Twoimi plecami to warto mu przedstawić dowód jakim jest gnojkiem. Wszystko ładnie, pięknie a tak naprawdę okazuję się coś zupełnie innego...Nie potrafię zrozumieć takiego zachowania. Jeśli mnie zdradza to to czy przeczytam jego pocztę jest mało istotne.

Gość gość
Pomoc przy kwestiach informatyczno-programistycznych. Zapewniam gwarancję, dyskrecję oraz szybką relizacje Twojego zamówienia. Konfiguracja róznych oprogramowań, maskowanie, billingi, hasła, autorskie programy. Możliwość weryfikacji. Kontakt: kubaszym80@gmail.com, gg: 50172100

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628