Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...musicie się zgodzić

Ta dziewczyna ma najpiękniejsze oczy na świecie...

Polecane posty

Gość wqytouyqtpyqoty
...musicie się zgodzić Twój link z tą nigeryjską pięknością nie działa 😭

Gość wqytouyqtpyqoty
a usta ma naturalne ?

powiem tak...jest dobrze zrobiona-oczy,makijaz,biust...moze mloda i poprzez geny taka ma urode ale nie naturalne to-mowie ostatnia fota to jak mezczyzna w damskich ciuchach. bo ile w te oczyt mozna patrzec.? a reszta.....;)

Poprawiam link do mojego ideału, bo ostatni nie wszedł: http://img163.imagevenue.com/img.php?image=98802_Cynthia_lovecy_tumblr_cr_123_483lo.jpg @ simaa ale jak kiedyś pokazałem moim zdaniem piękną białą dziewczynę, to Kafeterianki też przeżywały to jak Żyd okupację :D Diewczyna, o której mowa: http://img211.imagevenue.com/img.php?image=64845_CandiceSwanepoel_123_1063lo.jpg Po prostu kobiety są z natury zazdrosne i tyle, nie ma co zaprzeczać. Faceci mogą laskę uważać za cud piękności, a dziewczyny i tak wytkną jej jakieś wyimaginowane "braki" :-O

Gość dodapieknamauroda
sliczna jest i tyle.

Gość wqytouyqtpyqoty
Pancerna kołdora No muszę się zgodzić że białe kobiety są najpiękniejsze nie żebym nie był nietolerancyjny do innych ale Biali rzeczywiście są po prostu najpiękniejsi :)

Gość co wy gadacie
najpiękniejsze kobiety to azjatki !!!

Gość co wy gadacie
czarne kobiety sa piekne :D:D:D:D

musicie sie zgodzic nadinterpretujesz-uwazam ze raczej ma meska urode.:)

Azjatek nie lubię, bo brak im atrybutów kobiecości takich jak, no cóż, duży cyc ;) Ale oczywiście są wyjątki, vide: Elly Tran Ha. Co nie zmienia faktu, że i tak wolę Murzyneczki. Po prostu takie mam preferencje :)

Gość Fsodimfosin
Ale masz beznadziejny gust chłopie...

@ Fsodimfosin: naprawdę chcesz mi powiedzieć, że np. ta Cynthia nie jest piękna? W takim razie nie wiem, czyj gust jest marny ;) Co do pani z pierwszego postu, skupmy się na jej oczkach. One SĄ piękne, bez dwóch zdań. Mają w sobie to coś; ten magnetyzm, który przyciąga wzrok od pierwszego spojrzenia, i to na ładnych parę minut :)

Gość oczka śliczne
j.w.

Gość Przykro mi, ze Cie rozczaruje
ale filmik to zaden dowod na to, ze wyglad oczu rzeczonej pani przedstawia sie na nim dokladnie tak jak w rzeczywistosci... Sama nosilam soczewki (barwione wprawdzie bardzo delikatnie ale tzw circle czyli z ciemna otoczka powiekszajaca tenczowke) przez ladnych kilka lat (od liceum az po koncowy okres studiow, kiedy przestalo mi zalezec na tym aby byc na maxa SZTUCZNIE podrasowana zrezygnowalam z nich) wic dobrze pamietam jak faceci nabierali sie na te moje oczy - staly tekst - ale ona ma oczy BOszeeee, nigdy tak pieknych,wielkich nie widzialem " (pelen zachwyt). Raz nawet koles niby mlody , przystojny i zownowazony zlapal mnie za reke na ulicy i blagal abym sie z nim owmowila bo sie w moich oczach zakochal (nie wiedzial ze to soczewki bo wtedy jeszcze nie byly takie modne) PS Nie twierdze, ze ta MULATKA (BO TO NIE ZADNA MURZYNKA) Nie moze miec piwnych oczu, bo mozei jest b. ladna ale po zdjeciu czy filmiku w sieci naprawde odroznic naturalna urode od sztucznosci, wiem co mowie bo nawet w realu jest to jiekiedy trudne

W dzisiejszych czasach naprawde wystarcza - soczewki podkreslajace kolor typu circle (dla jasnookich mozna uzyskac gleboki blekit, szafirowa zielen czy morski kolor) + horrendalnie droga odzywka revita lash ktora zmusza rzesy do tego aby rosly dluzsze niz maja genetyvcznie wdrukowane (opcjonalnie lek na jaskre zawierajacy ta sama substancje czynna ewentualnie dla niecierpliwych przedluzanie u kosmetyczki) + zalotka i byle jaki tusz = (w przypadku zwyklej dziewczyny ktora nie ma szparek zamiast oczu ale przecietne, niczym nie wyrozniajace sie slepia) oczy na pol twarzy niczym prawdziwa boginii PS Na uzytek brozowooklich dostepnych jest szeroki wybor osoczewek w pelni kryjacych - os piwbych, poprez niebieskie az do bezbarwnych ale jednak circle a wiec powiekszajacych...wszystko dla osoby ktora chce wygladac najlepiej jak tylko jest mozliwe i z szarej myszy zostac prawdziwa boginia tylko po co?

zielen miala byc szmaragdowa, reszty bledow w poscie nei chce mi sie juz wylapywac a tym bardziej prostowac wiec jesli ktos takowy zauwazy - niech zachowa te wiedze dla siebie

@ Przykro mi, ze Cie rozczaruje Pewnie masz rację... Ale nie zmienia to faktu, że tak pięknych oczu nigdy w życiu nie widziałem ;) Jak tak dalej pójdzie to zostanie nam facetom zakochiwanie się w charakterze, bo niczego innego nie będziemy mogli już być pewni 😭 ;) Do czego to doszło, żeby nawet oczy nie były na 100% prawdziwe :-O