Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Można złożyć skargę na sprzedającego?

Polecane posty

Gość Anestezjolog Anastazy
Moja żona udziela porad prawnych, ale za darmo to boli gardło :classic_cool:

Gość serty22222
z tablicy kupilas cos i przysłał ? chyba chora jestes a kogo to obchodzi ? a komu to potrzebne ? a dlaczego ? to nie allegro zrobiłas na własną odpowiedzialnośc i portal za to nie odpowiada, trzeba osobiście tu odbierać

no ja słyszałam że podobno jesli sprzedający okłamuje to tablica może na niego kare nałozyć, tylko pytanie jak ja mam udowodnic ze cos nie działa :D

Gość butyilans
a próbowałaś się porozumieć z nim? wiesz regulamin stanowi, ze oni nie ponosza odpowiedzialności za transakcje, czyli pozostaje tylko policja, ze cię oszukał

butyilans tak tylko babka do mnie że używanego się nie oddaje na co ja że popsutego się nie sprzedaje. Dzwoniłam, powiedziałam co jest to beszczelnie do mnie że jak mi na liczniku zależy to mogłam sobie w sklepie sam licznik kupić :D strasznie nie miła i wredna. Jak byłam oglądałam nie mieli jak odkręcić licznika, zarzekali się że trzeba tylko baterie włożyć zrobiłam to a licznik nadal nie działa i wkurwia mnie to że mnie tak oszukała i jeszcze ma halo, na co mi taki rower? Zła jestem bo oddać mogę tylko muszę do uja go taksówka zawiezć i to na własny koszt :D zajebiście

jak nie przeplacilas to jezdzij na nim:P napisalam ci w drugim temacie, ze licznik nie jest potrzebny:)