Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arasaasa

skad brać kartony

Polecane posty

Gość Karolincia

Japa & Co posiada  w swojej ofercie bardzo dobre jakościowo pudła i kartony o każdej wielkości. Dodatkowo zajmują się profesjonalnie przeprowadzkami. Ja serdecznie polecam.

Gość Jarek

Tanie i mocne kartony dostaniecie na www.ekartony.pl 

Gość MarcinD

Mnie taniej wychodzi w Less Mess Storage, mają materiały opakowaniowe od kartonów po folie, taśmy, większość co się sprawdza przy pakowaniu rzeczy bądź samym remoncie. Przy okazji można się zainteresować pomieszczeniami do wynajęcia jeśli komuś tymczasowy składzik się przydaje 🙂

Gość Kacper

Ja zamówiłem na ekartony.pl, tylko że mi jeden było za mało, bo dużo rzeczy pakowałem więc wziąłem cały zestaw od razu i mi z tej strony dowiezli tego samego dnia.

Gość Barbara

Kartony ozdobne oraz do wysyłki znajdziecie na www.ekartony.pl 

Gość Aga

ja polecam ekartony, mają solidne kartony które wytrzymują spore obciążenie no i oprócz kartonów można tam też znaleźć inne rzeczy do  pakowania np folia bąbelkowa. mozna też ich znaleźć stacjonarnie w less mess 

Jakby ktoś szukał firmy zajmującej się produkcją opakowań z folii, tektur i kartonów, a także wykrojników do opakowań, jak pudła, pudełka do różnych zastosowań, to ja polecam firmę Big Plus.

Kontakt:

Tomasz Hojny „Big Plus”

Ul. Pogodna 17

34-122 Wieprz

woj. Małopolskie

tel: 505-207-772

email: biuro@bigplus.pl

bigplus.pl

Gość Rafal

wiem ze firma C2C zajmuje sie tworzeniem opakowan, jednak nie jest pewny czy kartonowe tez

Gość mikko

Jest jeszcze firma WOK z okolic Poznania www.wok-kartony.pl To producent więc macie tam szeroką ofertę, różne wielkosci kartonów no i ceny zupełnie ok. Firma jest terminowa i ma duże możliwosci produkcji, i co istotne - oferują też opakowania o niestandardowym kształcie i nietypowej wielkości.

Gość Agata

Ja kupilam na https://www.ekartony.pl/. Dowiezli mi tego samego dnia a ceny bardzo przystępne.

Gość michałkot

W less mess storage, stacjonarnie albo na ich stronie internetowej, prze różne rozmiary, przy większej ilości promki, ja mając sklep internetowy zamawiam tam hurtowo, spoko jakoś i naprawdę spoko ceny

Gość izabella1997

Ja już próbowałam kilku firm i sklepów ale najlepsze okazały się właśnie kartony od lessmess i z ich strony internetowej, przy większej ilości tak jak ty potrzebujesz dostaniesz na pewno rabat

Gość Romek

Etykiety ostrzegawcze na kartony drukuje drukarnia Estilab, muszę polecić, lepszej drukarni nie znajdziecie. 

Gość ooona

Porządne kartony i inne opakowania sprzedaje firma FOL-PACK ze Starogardu Gdańskiego www.tanio-pakuj.pl Mają w ofercie m.in. folie stretch, bąbelkowe, tektury faliste, taśmy klejące, pianki i wiele innych niezbędnych przy pakowaniu rzeczy. Spodobają wam się ich ceny.

Gość wiola

dla mnie najlepsze ekartony. wszystko za jednym razem można zamówić, kartony całkiem solidne nic się z nimi nie stało przy przeprowadzce. do tego na plus że folie pęcherzykową można kupić tyle ile człowiek metrów potrzebuje, a nie tak jak często się zdarza np minimum 20 metrów czy coś.

Gość Remik

Najszybciej na miejscu w oddziale 🙂

Chyba, że nie ma go Twoim mieście to faktycznie pozostaje prze neta

Polecam z Less Mess Storage! Duży wybór, nie tylko kartonów ale i pozostałych materiałów typu bąbelki, stretch, taśmy, folie, etc. Kartony kilkuwarstwowe, sprawdzają się wytrzymałościowo do wysyłki czy przeprowadzki, a do tego bez metrowych kolejek. Przy okazji można wynająć magazyn do przechowania kartonów czy innych gabarytów.

Duży wybór kartonów i pudełek np. na wysyłki lub przeprowadzki znajdziesz na stronie heykapak.pl 

Ja zamawiam w zaufanej firmie smartpack.com.pl, która oferuje także możliwość personalizacji pudełek. Więc mam kartony z logiem firmy i hasłami reklamowymi :)