Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie zwyzywał....

Teściowa mnie upokorzyła , mąż wyrzucił z domu!!

Polecane posty

Gość mąż mnie zwyzywał....

Moja teściowa ma 46 lat, jest to kobieta bogata i zamożna. Mieszka ze swoimi rodzicami. Mój mąż ma 22 lata, jest ukochanym syneczkiem mamusi i jedynym wnuczkiem swoich dziadków. Oni świata poza nim nie wiedzą, teściowa samotnie wychowywała męża. Dzisiaj zaproponowałam swojemu mężowi by rzucił studia i załapał siędo jakiejś pracy a ja urodze mu dziecko. On skonsultował się ze swoją rodziną która mu to odradziła. Teściowa do mnie że ja zamierzam być krową rozpłodową a jej syna zagonić do pracy, na to ja do niej ty głupia zdziro, sama wysrałaś bękarta(mojego męża), teściowa uderzyła mnie w twarz a mąż wyrzucił z domu. Moi rodzice są oburzeni. Mam 19 lat, jestem 2 miesiące po ślubie, myślałam że dobrze trafiłam a tu pomyłka.

Gość no i dobrze zrobili!
jutro powinnaś dostać pozew rozwodowy!!! To ze sama gówno osiągnęłaś to jeszcze innego chcesz na dno pociągnąć ? Ciekawe gdzie on miał głowe wybierając taką suke za zone!

Gość no i dobrze zrobili!
i jeszcze swojego męza za benkarta masz- no ładnie .Rozumiem ze wyszłas za mąz dla pieniędzy jego rodziny?

Gość kiks98798
Ja pier... jak Ty w ogóle mogłaś odezwać się w taki sposób do matki swojego męża?! Czy jej słoma z butów wystaje czy nie - to żadna wymówka! Co do kwestii sporu - uważam że rodzina Twojego męża ma rację. Jesteście bardzo młodzi, on powinien skończyć studia. Ty zresztą też, ale widzę - a raczej podejrzewam - że o tym w ogóle nie ma mowy. Na dzieci przyjdzie czas. Choć w tej chwili to trudno powiedzieć czy jeszcze będziecie razem. Jednego nie kapuję - jak Ty w ogóle weszłaś do tej rodziny?!?! Bo wygląda mi na to - wybacz - ale że zarówno umysłowo jak i społecznie stoją ciut wyżej od Ciebie.

o matko??gdzie ty sie chowalas?? nauczyl Cie ktos szacunku do drugiej osoby??ty lepiej idz i sie ucz a nie dzieci rodzic jak nawet nie umiesz sie porzadnie do tesciowej odezwac i przy pierwszej klotni nazywasz swojego meza bekartem !!! PORAZKA

Gość 12345abcde
prowo

Gość prowo bo autorka
nie odpisuje

Gość szmira jak nic
Prowo!!!! te jej glupie temaciki wyskakuja co jakis czas a wy lykacie jak pelikany lyk,lyk,lyk

Gość to gimbusy jeszcze nie śpią?
"bogata i zamożna" buahahaha skąd ty się urwałaś dziwo?

Gość UJIOJUOIRTG
Chyba seriale tak wpływaja na 19-stki.