Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm34234

jak to jest z dziecmi?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm34234

czy kazdego dziecka da sie nauczyc spac o konkretnej godzinie? pytam sie bo bede miala swoje pierwsze malenstwo, i oczywiscie chcialabym zeby mial jakis ustalony rytm dnia, zeby spal o okreslonych godzinach itd... moja jedna bratowa wlasnie tak wychowuje dzieci i az milo na nich patrzec, wieczorkiem maja kapiel,mleczko i do lozeczka :) druga bratowa robi cos calkiem odwrotnego, dziecko ma roczek, do 3 czy 4 rana nie spi a sie budzi razem z nia cos po 11 kapie go o roznych godzinach, w dzien spi kilka razy, i w sumie nie wiem od czego to zalezy, czy od dziecka czy od niej hmm ?? ona mowi ze maly nie chce spac w nocy, i probowala go meczyc w ciagu dnia zeby spal w nocy a i tak nic to nie daje... powiedzcie jak postepujecie ze swoimi maluchami? :)

ja moja corke nauczylam ze drzemka popoludniowa jest zawsze po obiadku;)

Gość Mxx
Moj tez ma rutyne i bardzo mnie to odpowiada i jemu chyba tez czytałam ze dziecko czuje sie bezpieczniej gdy ma rutyne... Moj ma dokładnie określone pory spania ....jak ja np spozniam sie 5-10 minut to mnie ciągnie do np łazienki hehe ma16 miesiecy i taki tryb życia bardzo mi odpowiada