Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stosownekroki

Mąż namawia mnie bym oddała dziecko do sierocińca

Polecane posty

Gość Stosownekroki

:O odejść od tego bydlaka? Zamiast iść do pracy tylko by ćpal i się ruchal. Mieszkamy w angli to dzięki niemu tu jesteśmy za co jestem mu wdzięczna, ale chuj namawia mnie bym oddała córke, dlaczego? Mała jest chora, ma lekkie upośledzenie, mówi że dziecko wadzi. Nie wiem jakie kroki podjąć

Gość niech on idzie
sie leczyc!

Gość bfdbs
co ty gadasz kobieto to twoje dziecko nie bedziesz miala wyrzutow sumienia? ten temat to jakies glupie prowo

Gość bfdbs
odejsc od typa i tak z nim nie bedziesz skoro taki jest, zostaniesz bez niego i bez dziecka ktore ciebie potrzebuje co z ciebie za matka ze sie zastanawiasz nad takimi rzeczami?????

skoro mała jest upośledzona to rozumiem męża, ona jest tylko ciężarem dla was, pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy ze swojego położenia i nie wie że po waszej śmierci będzie jej tylko gorzej

Gość bfdbs
jesli dziecko ma lekkie uposledzenie a mieszkasz w anglii to dostaniesz kase na mala, koniec jezyka za przewodnika!!! a tego gnoja zostaw dostaniesz dofinansowanie do mieszkania i zasilek z racji niepelnosprawnosci dziecka-to minimum, tylko upewnij sie ze kasa bedzie przelewana na twoje konto a tego typa wywal z domu

Gość jam jemioła całujcie się
jak byś była kumata, to wiedziała byś co ci przysługuje w UK jeśli masz chore dziecko. Możesz nawet dostać mieszkanie w bardzo szybkim tempie, a to że na razie jest chora napisz dokładniej o co chodzi, jeśli to jakieś porażenie dziecięce to można osiągać bardzo dobre efekty rehabilitacją. Malutka ma tylko ciebie jeśli ja zostawisz to zgotujesz straszny los swojemu dziecku

Jeśli w ogóle zastanawiasz się nad tym jakiego wyboru dokonać, to gówno nie matka z ciebie. Lepiej oddaj to dziecko, bo może znajdzie kogoś kochającego, bo o tobie powiedzieć tego nie można. Jak matka, która urodziła, nosiła dziecko przez tyle miesięcy pod sercem może zastanawiać się nad czymś takim?

i pogoń go. Jeżeli chce oddać własne dziecko jak psa do schroniska (mój mąż nie miałby serca oddać nawet psa!) to jest to zwykły bydlak bez wartości, nic dobrego cię nie czeka z kimś takim, po prostu w głowie mi się nie mieści co to za człowiek!!!

Gość sądzę że twoim
postem i tobą powinna zainteresować się policja., bez różnicy czy to prowo czy nie... Należałoby to zgłosić.

no i niestety ale h@rlot ma rację, jeśli bierzesz coś takiego w ogóle pod uwagę to pozamiatane... ile ma dziecko i co jej dolega??