Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piknie dzionek zacxlam

Pacze dziś a ja nie wziełam dokumentów auta

Polecane posty

ja nie mogę...nie wzięłam z domu dowodu rejestracyjnego i oc ac, musiałam gdzieś odłożyć, prawdopodobnie jak zakładałam buty, to siupnęłam obok siebie i wyszłam oczywiście bez nich:o boję się wracać do domu bez tych dokumentów, bo znając moje szczęscie to mnie zatrzymają, a jeszcze na zakupy chciałam dziś jechac... co grozi za brak tych świstków? odholują mi samochód czy tylko mandat? prawko mam... eh..chyba się garnę do domu autobusem i se przywioze, ze stresu to bym chyba na drodze padła, jezdze od niedawna i wszystko mnie na drodze stresuje:P

Gość zajebisty facet !
za brak dokumentów przy sobie grozi do 2 lat wiezienia !

jasne:o sprawdzałam w necie, najwyżej dadzą mandat i możliwe, że odholują auto, za brak dokumentów potwierdzających ubezpieczenie, ale konkretnie nic nie wyczytałam, dlatego w ciągu dnia chyba jednak garnę się do domu po te papierki, ja nie mogę, ale wstyd:o tak tylko napisałam, musiałam to z siebie wyrzucic:D

Gość haarekryschtau
Zaparkuj gdzieś auto i jedź do domu tramwajem albo autobusem :D hehe

no zaparkowane mam i garnę sie do domu autobusem eh... ja to jezdze autem tak w kratkę, trochę nim a trochę autobusem, no i dzisiaj musiałam zapomnieć tych dokumentów:( to przez to, że przestałam je wyjmować z torby i kłasc na takiej półeczce obok kierownicy, myślałam, ze są w torbie a tu kicha. mam nauczę na przyszłość :classic_cool: a wam zdarzało się jeździć bez dokumentów?

Gość fp45fp
Nie panikuj kobieto. Myślę że wystarczy że pojedziesz zgodnie z przepisami, to cie nie zatrzymają nawet jakby stali ;) a jak cie zatrzymają do kontroli trzezwosci to dokumentow nie sprawdzają ;)

Gość dhsh
50 zł za brak każdego dokumentu. Czy masz OC i prawo jazdy mogą sprawdzić w bazie.