Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she.e

POMoCY!

Polecane posty

Mojja dziewczyna tymczasowo przebywa sporo km ode mnie. chcialbym jej dac jakis prezent online. poniewaz zwykla poczta dostawala ode mnie bizuterie kwiaty itd. kiedys zalozylam str internetowo i przez pol roku pisalem na niej co do niej czuje po czym jej dalem linka i chyba jej sie podobalo:) szykam jakiegos podobnego pomyslu. jakies propozycje?

Może to nie online, ale mógłbyś np. wdrukować wszystkie maile jakie wymieniliście i je zszyć - oddać do zszycia albo zamówić specjalną książkę gdzie można by to wczepić- i jej wysłać. Albo prościej - wszystkie maile w jeden plik. Aby mogła siedzieć i czytać. Albo smsy .

ztym ze nie mam maili. pisalismy listy. lecz moja glupota to zniszczyla. chcialbym zrobic cos co wymaga poswiecenia zeby widzilama ze mi zalezy ale z drugiej strony nic wielkiego. tylko po to zeby sie usmiechnela. i juz mi sie pomysly skonczyly:(

albo inaczej, dziewczyny co wy chcialybyscie dostac od swojego chlopaka/ narzyczonego/ meza??

narzeczonego, spiesze sie bo mam malo czasu i tak pisze, a nie prosze o poprawianie moich bledow tylko pomoc!!! kurwa!

przeciez nie chodzisz ze mna to w czym problem?:) szukam pomyslu na jakas niespodzianke mam malo czasu teraz i denerwuje mnie to. sory jesli cie urazilem;)

Gość wyimaginowanie.zakochana
napisz dla niej wiersz o waszej miłości, o niej, wyznaj co czujesz. z doświadczenia wiem, że to co prosto z serca sprawia największą radość.

nie umiem pisac wierszy:( chcialbym ja czyms zaskoczyc , czyms czego sie nie spodziewa .

na pewno jest taka rzecz ktora chcialbyscie dostac od swojego faceta :D tylko co?

Gość SamaJa2
Pierścionek zaręczynowy :D

nie wysle jej piersciona zaereczynowego poczta .. wyslalem jej czasami jakas bizuterie czasami nawet wiedzac o tym ze lubi slodycze kupowalem wielka paczke i jej wysylalem heh. ale juz mi sie pomysly skonczyly:( byly wypady, spacery, przyjazdy bez zaowiedzi yh

Gość SamaJa2
To jej go przywieź :P

Gość SamaJa2
Ona leci na Twoją kasę?

Gość blabliblu
napisz opowiadanie erotyczne :D z moim narzeczonym takie sobie maile wysyłaliśmy x) było fajnie :D

Gość SamaJa2
Bo myślisz tylko o rzeczach materialnych

nie znasz mnie wiec nie wiesz o czym mysle:) kocham ją i pzykro mi ze ty od swojego faceta nic nie dostajesz. jestesmy kilka lat ze soba, nie jestem nadzianym facetem. co jakis czas staram sie jej cos wreczyc. nie robie tego jakos czesto. jezeli na cos odloze to wtedy jej kupujei wreczam. :) bez prezentow tez jakos sobie dajemy radfe:)

Gość SamaJa2
No właśnie pomyślałam, że bez prezentów jesteś nikim

dlaczego nikim?:) moge jej nic nie dawac i tez bedzie dobrze. nie martw sie tak o mnie ja sobie nie znalazlem laski ktora leci na moja kase:) pokochalem ja i to chyba wazniejsze niz prezenty

Gość SamaJa2
Więc po co chcesz wysyłać kolejny prezent? No chyba, że to będą klucze do Waszego wspólnego mieszkania, to jeszcze zrozumiem.

uu..wiesz ze na to nie wpadlem :D myslalem o tym ze chcialbym z nia zamieszkac. ale zawsze wydawalo mi sie ze zanim ja odloze na dom to mnie starosc dopadnie ;/

Gość SamaJa2
To możecie przecież wspólnie wynająć. Zaoszczędzisz na wysyłce tych prezentów :D

Gość ent
piosenke w radio dla niej zamow

ja jestem taki ze wole wszystko zrobic sam. i nie obciazac jej kosztami . z drugiej strony boje sie ze mi powie ze nie uzgodnilem tego z nia i sie wkurzy..

Gość SamaJa2
Obciążać kosztami? Przecież teraz też gdzieś mieszka i musi za to mieszkanie płacić.

ale jako ten facet powinienem jej zapewnic mieszkanie. chce tylko zeby miala ze mna dobrze:)