Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otochh

Mam niby ochote a seks ale...

Polecane posty

Gość otochh

Mam bardzo duże libido i bardzo często mam niby ochotę na seks, ale ostatnio dosłownie wszystko, każdy tekst jest w stanie wybić mnie z nastroju, podczas gry wstepnej, przed, podczas samego seksu - potem już nic mi się nie chce. To nie chodzi o jakieś jego teksty dotyczące mojego wyglądu, tego jak coś robię czy cokolwiek poważnego, na co mogłabym się obrazić czy coś. To są totalnie pierdoły, a mi pożądanie potrafi spaść totalnie do zera. Nigdy tak nie miałam i nie wiem z czym to jest związane. Czy któraś "ma podobnie"? :)

Gość sheilla
mam podobnie, jak dla mnie ten problem zaczął się przez tabletki antykoncepcyjne, nie biorę obecnie od 2 lat, brałam jakoś przez 1,5 i pod koniec zaczęłam zauważać spadek libido.nie że wogóle nie mam ochoty ale szybko się nastrój "ulatnia"...

Gość otochh
ja nic właśnie nie biorę.. za to dużo pracuję. Może to ma jakiś wpływ. Ta ulotność nastroju jest nieznośna, bo sama się nakręcam a potem przerywam bo mi się odechciewa ;/

Gość ja jako facet
Też nie mam ochoty na seks i też nic nie biorę. Dobrze mi z tym tak łatwiej żyje się w pojedynkę.