Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana26

Chłopak aktor

Polecane posty

Gość zainteresowana26

Witajcie. Mam problem, chciałabym się Was poradzic. Otóż jakiś czas temu na imprezie u znajomych poznałam fajnego chłopaka. Spotkaliśmy się parę raz, dobrze nam się rozmawia, generalnie polubiliśmy się, wydaje mi się z prognozami na coś więcej. Jest tylko jeden problem. Chłopak ten studiuje w szkole teatralnej, jest zafascynowany tym zawodem, bardzo mu oddany. I tutaj widzę problem. To jest zupełnie inny świat, którego się trochę boję, bo do końca go nie znam, czasami nie rozumiem i sama nie wiem co może przynieść. Jest to zupełnie coś innego niż moja statyczna i przewidywalna księgowość. Boję się wejść w coś niepewnego, bo takie mam wyobrażenie o środowisku i ludziach. Nie wiem co zrobić, bo chłopak jest inteligentny, wydaje się twardo stąpający po ziemi, ale mimo wszystko boję się po raz kolejny rozczarować, bo tymi zawodami jestem już zmęczona. Chciałabym stabilności, pewnej dozy pewności itp. Jakie jest Wasze zdanie? Pomóżcie!

Gość Osobiście znam jedną aktorkę
serialową, znam ją dlatego że chciała ze mną zdradzać swojego chłopaka z którym mieszka od trzech lat, ale se dałem spokój nie pakowałem się w to...

Gość zainteresowana26
:/ Każdy jest taki? On nie wygląda na takiego, który chciałby zostac tzw. celebrytą. Z rozmów wynika, że raczej takimi ludźmi gardzi :/

Gość Osobiście znam jedną aktorkę
a skąd mam wiedzieć mowie tylko że miałem taki przypadek, innych aktorek nie miałem zaszczytu poznać osobiście, mnie się wydaje że każdy człowiek jest inny nie ważne czy aktor...

Gość prosze o radyy
Szczerze? Jesli sie nie przekonasz i nie spróbujesz to zostaje Ci tylko gdybanie. Podobno przeciwienstwa sie przyciagaja, więc kto nie ryzykuje ten nie ma. Nie jest powiedziane, ze osoby w związku musze miec te same pasje i to samo lubic. Trzeba zachowac indywidualność.

Gość bukaska
Wydaje mi się, że w tym środowisku występuje więcej pokus niż w innych. Ale czy jest powiedziane, że on nagle zostanie drugim Bradem Pittem? Mnóstwo osób kończy takie szkoły i robią zupełnie co innego. Ale to jak wróżenie z fusów. Nie każdy aktor ma tabuny romansów, nie każdy lekarz czy prawnik jest wierny...