Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunnnaaa

od kiedy normalne owocowe jugurty??

Polecane posty

Gość lunnnaaa

mój synek niedługo kończy 9 miesiecy do tej pory podawałam mu jogurty z nestle czy z bobovity dla niemowląt a od kiedy mogę podać mu zwykły owocowy jogurt?? bo danonki to chyba jeszcze nie? podobno wg producenta są od 3 roku życia tak??

danonkow nie dawalam wcale(poczytaj w necie na ten temat) a te "zwykle" zaczelam podawac zanim skonczyly rok.njpierw te z mleczarni-waniliowe.a teraz zje juz i danone i kazdy inny.tylko zawsze sprawdzam sklad.

Gość jeśli Twoje dziecko
preferuje smak jogurtów naturalnych, to nie popełniaj mojego błędu i nie podawaj mu owocowych, bo to nic dobrego, a tylko uczy dziecko słodkiego smaku zwykłe jogurty już możesz spokojnie podawać

Gość Ugiena
Ona chyba nie dawala naturalnych, bo.te z bobovity to tez slodkie

Gość lunnnaaa
próbowałam z naturalnymi ale odrazu wypluwa czasami jak robie zupkę to odrobine dodaję naturalnego

Gość jfhufbdidfo
ja od 6 ms zaczelam dawac danio

Gość Podobnie
kupuj naturalne i ewentualnie dodaj owoce starte albo dżemy domowej roboty. Moja ciocia pracuje w jednym z koncernów produkujących jogurty i powiedziała mi żebym w żadnym wypadku nie jadła jogurtów owocowych bo straszny syf do nich leją. Może nie w każdym ale tego nie wiemy.