Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaazz22

Brzydzą mnie dlugie paznokcie u kobiet

Polecane posty

Gość Jaazz22

Każdego faceta to brzydzi, rozmawiałem o tym kiedyś z kumplami i wszyscy orzekli że to odstręczające obrzydlistwo. Pytanie po co wy je hodujecie? Na pewno z lenistwa, niedbalstwa.

Gość Do Autorkii
jeśli o mnie chodzi to nie trafiłeś. Ja mam zawsze,wbrew panującej modzie,króciutkie paznokcie. Tak jest o wiele wygodniej i higieniczniej:) a i w pracach domowycg nie przeszkadza.

Gość ańńń
Mnie właściwie też, a jestem babką ;)

Gość valinthhkkkkalllaaa
mnie tipsy brzydza - nigdy nawet paznikci nie malowalam

Gość haarekryschtau
Ja mam krótkie paznokcie, bo tak wygodniej i higieniczniej :) Ale raz w życiu z ciekawości zrobiłam sobie tipsy i wcale nie były długie, miałam najkótsze z możliwych, jak to mój mąż zobaczył, to kazał mi "obciąć to obrzydliwe cholerstwo" :D Na drugi dzień poszłam zdjąć :D hahaha

Gość taatksls admfwe rf
brzydzą was bo nie potraficie zapuścic i o nie zadbać. Więc z lenistwa macie krókie ...

Gość a moj facet
uwielbia jak mam dlugie pazurki i ladnie pomalowane :) i ja rowniez , zapuszczam swoje , nie zadne tipsy .. mam ladne zadbane i zawsze kazdy pyta gdzie robilam haha , zreszta faceci jednak wola jak dziewczyna ma ladne dlugie zadbane pazurki a nie poobgryzane ;/

Gość gigabajt
[zreszta faceci jednak wola jak dziewczyna ma ladne dlugie zadbane pazurki a nie poobgryzane] Twój facet może to lubi, a nie oznacza to, że pozostali też. Ja raczej spotykam się, że facetom podobają się takie paznokcie: http://uroda.re.pl/var/ifiles/d8/14/article_max_9cf4c1462506f4d05bf8258ba33341f4.jpg A jak któraś nosi szpony to potrafią też wyśmiać.

Gość a moj facet
a ja spotykam facetow ktorzy wola dlugie pazurki :)

Gość faceci wolą
jak kobiety mają normalnej długości paznokcie, a nie jakieś nie wiadomo co. Nawymyślałyście tyle tego cholerstwa, a potem wmawiacie sobie, że nam to się podoba. Pewnie, jak facet jest normalny to nie będzie dyskwalifikował kobiety przez to jakie ma paznokcie, ale to, że nic nie mówi albo nie każe kobiecie doprowadzić paznokci do porządnego stanu nie znaczy, że to dla niego jest ok.

Gość ja mam krociutkie
a moj facet zawsze namawia mnie zebym sobie zapuscila , a mnie sie nie chce bo takie szpony sa niewygodne ! zauwazylam jednak ze faceci wola jak kobieta ma troche dluzsze , moja znajoma ma szopny swoje naturalne mega dlugie i facetom sie to bardzo podoba , mnie nie bardzo ..

Powiedz mi co facet może mi "kazać" ?? Będę nosiła paznokcie takie jak mi się podobają, a nie robiła sobie pod niego. Nie podobają mu się- ma problem i musi go rozwiązać sam. Nie mam zamiaru się zmieniać na jego "widzi mi się"

Gość epoiitwpoop
a ja lubię mieć długie paznokcie tak samo jak krótkie, jak mi się nudzą długie to obcinam, jak zachciewa mi sie dłuższych (bo np do jakiegoś lakieru i wzorka fajnie by było mieć długie) to zapuszczam, nie mam z tym problemu.

Gość ańńń
a jakby facet kazał ci biegać nago po osiedlu to też byś biegała ? :o ... tipsy nic do nich nie mam, wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem . jedyne do czego mogę się doczepić jeżeli chodzi o tipsy to późniejsza kondycja paznokci ... niszczą się strasznie.

Gość faceci wolą
Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Gość ańńń
nie rozumiem jak można nie umieć zadbać o paznokcie ? :D no faktycznie level hard :D

Gość a moj facet
jesli z tym kazaniem to bylo do mnie to moj wcale nic mi nie karze , zapuszczam sobie dlugie bo takie lubie i dodatkowo podobaja sie tez mojemu mezczyznie :)