Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domanka

dlaczego test mnie oszukal?

Polecane posty

Gość domanka

gdy 2 tyg spoznial mi sie okres zrobilam test. ewidentnie 1 kreska czyli ciazy brak. Pomyslalam ok. Dalej nie bylo go wiec poszlam do gina ktory oznajmil ze ciaza jest bo macice mam powiekszona . niektorym pozytyw wychodzi juz w dniu spodziewanej miesiaczki a mimo to iz ja robilam 2tyg po terminie negatyw - nie rozumiem tego :/

Gość azu
Miałaś usg czy tylko badanie ręczne? Po drugie mogła się owulacja przesunąć.

Gość domanka
badanie reczne - po ktorym gin powiedziala ze macica powiekszona , na nastepny dzien pojechalam na usg i zobaczylam plod

A który tydzień? może zaszłaś później o cykl się wydłużył. Mnie test wyszedł 3 dni po terminie, wcześniejsze były negatywne.

Gość a ile testow robilas???
Nawet na ulotce pisze,ze jak wyjdzie ujemny to po kilku dniach,albo po 2 test powtorzyc. Zreszta owulacje moglas miec pozniej i de facto 2 tyg po terminie mogly byc jeszcze przed terminem. Wiesz kiedy mialas owulacje?

Gość domanka
nie wiem kiedy mialam owulacje. Zrobilam jeden po wyniku stwierdzilam ze na 100% to nie moze byc ciaza

Gość azu
jeśli cykle masz nieregularne to test mógł nie wykryć ciąży. Owulacja może się przesunąć sporo -no. ja miałam 2tyg. przesuniętą,.

Gość domanka
raczej regularne co 26-31dni okres mialam

Gość azu
A wg usg wiek ciąży zgadza się z tym od OM? Jeśli tak to w grę wchodzi opcja 3 -wadliwy test.

Gość dokladnie jak wiek ciazy
Sie zgadza to wadliwy test,jak ciaza mlodsza to za wczesnie robiony. A teraz zrob z ciekawosci. Ja bym jednemu testowi nigdy nie ufala,szczegolnie w takiej sytuacji,gdzie uwazalabym,ze okres mi sie spoznia. A dlugosci cyklu nigdy nie przewidzisz z glry,chyba ze cykl obserwujesz i wiesz kiedy byla owu.

Gość domanka
tez mysle ze test byl wadliwy

Gość migdałowe serce
Ja robiłam test tydzień przed spodziewana miesiączką- czyli w 21 dniu cyklu- wyszedł pozytywnie.Nie mogłam uwierzyć pojechałam do apteki, kupiłam drugi iinnej firmy-też pozytywny :)

Gość a co to ma znaczyc
pozytywny w 21 dc?to kiedy ta owulacja była?w 7 dniu cyklu?