Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona kredeczka26

Po czym poznać że facet zdradza jak jest za granicą???

Polecane posty

Pomożecie?Da się jakoś to zauważyć??Macie jakieś doświadczenia??

Nikt mi nie pomoże???Pomóżcie??

7 miesięcy:(

Niby kobieta czuje że facet ją zdradza a ja raz czuje raz nie:(Kurcze tak bym chciała znać prawdę:(

Gość poznasz po tym
że jest za granicą...

Gość ABI 678
mozesz nic nie zauwazyc, dlugo niby bedzie ok wszystko.. ale po jakoms czsie sam przyjedzie i ci powie odchodze! sama bylam kochanka zonatego co mial w pl rodzine przeszlo 3lata. ale juz zaczelo mnie to wkurwiac, bo duza kase wysylal im do polski i ja musilam placic w pewnym momencie na wszystko.. dalam ultimatum albo ja, albo oni zlozyl pozew o rozwod i ustalenie alimentow

Po czym poznać że facet zdradza jak jest za granicą???" Tak W paszport ma wbitą odpowiednią pieczątke

Gość kkrruszyyynkka
A zdradzaja jak szaleni. Mieszkalam w UK 2 lata i to co sie tam dzieje jest straszne. W busie, ktorym jechalismy babka poznala faceta, zostali para a babka miala w PL rodzine. Maz za nia w koncu przyjechal i wiocha w pracy jak nic byla, ze maz jej szuka a ona sobie przygruchala innego. Faceci sie tlumacza, ze pracuja na rodzine, po kilkanascie godzin dziennie a w weekend chodza do pubow, na domowki, gdzie jest pelno chetnych dziewczyn. Nowa kultura, odl;eglosc, tesknota za kobieta i zycie bez problemow (zony i dzieci) robia swoje. Ale nie poznasz niczego po facecie, bedzie sie kryl i mydlil oczy, no chyba, ze postanowi Cie zostawic.... Albo dowiesz sie od kogos. Ale tam reka reke kryje. nie wszyscy tacy sa, ale wiekszosc raczej tak...