Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero jeden dwa

Obcy facet uznał mnie dziś za małolate !

Polecane posty

Gość zero jeden dwa

bylam dzis rano u lekarza, mialam maly plecak ze robą, nie lubie torebek. Usiadlam na murku międze drzewami obok jakiejs budowy, facet tynkowal i po chwili zszedł i z mordą do mnie : ZOSTAW TEN TELEFON I DO SZKOLY IDZ, podnioslam sie i tak sie gapie na niego zszokowana a on NO NA CO CZEKASZ UCIEKAJ DO SZKOLX RODZICE WIEDZA ZE WAGARUJESZ? i poszłam, zaluje ze go nie zwyzywałam od gowien, frajerow i ciot

Gość to ile masz lat? 45?
:O

Gość Hahahahahahaha XD
:D dobre :)

Gość zero jeden dwa
22 mam

Gość Dlaczego się nie zaczernisz?
Pffffffffff jak żona miała 24 lata nie chcieli ja wpuścić do kina w Bytomiu od 18 lat.Była już mężatka ze mna.Pękałem ze śmiechu.Powinnaś być zadowolona,ze młodziutko wygladasz:D

Gość kkrruszyyynkka
Ja mam 28 lat a papierosow czy alko bez dowodu mi nie sprzedadza. Gdy przyszlam do nowej pracy wszyscy mysleli, ze jestem swiezo po maturze :D ciesz sie :)

Mnie tez się zdarzają takie sytuacje, niedługo 30 mi stuknie, a nie dalej jak tydzien temu pani w sklepie prosiła o dowód jak kupowałam piwo. Poza tym notorycznie sprzedawczynie w sklepach mówią mi na "ty". Nic tylko się cieszyć. Ja bym tego gościa mimo wszystko opierniczyła bo gówno go obchodzi ze tam siedzisz, mogłas tam siedzieć cały dzien, twoja sprawa.

Gość fhgfdhfjhfg
Orchidea29 - jakos na ulicach nie widac tego zebyscie wszystkie wygladaly mlodo, ja raczej widze same krowy przeciętniary zniszczone twarze smutne oczy