Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystalliczna

wczoraj kupiłam w biedronce kilka zgrzewek hoop coli po 1,19

Polecane posty

Gość krystalliczna

taka promocja to przyjechałam autem i wzięłam ile się zmieściło. dzieci będą miały co pić, skoro lubią.

Gość a ja kocham życie
a dzisiaj też jest?

Gość nie jestem brzydka aleeeee
dużo pijecie coli? ja kiedyś bym nie tknęła ale jakoś póżniej zdarzyło mi się wypić i fajnego kopa daostawałam:D jakiś czas piłam, później przestałam bo nie zdrowa, czasami mnie na coś nachodzi, póżneij przechodzi ale dziecku nie pozwalam pić, ma 5 lat i przy mnie może tylko łyka wzięła, wiem że sąsiadka raz ją poczęstowała bez mojej obecności nic się oczywiście nie stało ale ja osobiście nie pozwałam bo ona i tak jest nadpobudliwa ale u mnie w rodzinie jest dziecko i w wieku 7 lat codziennie piło butelkę coli ido tego paczka chipsów, nie było to dziecko żywe i zdrowe któremu by to nie zaszkodziło ale dziecko z dodatkowymi kilogramami wolące siedziec przed komputerem niż grać w piłkę;/ czemu rodzice robią to swoim dzieciom?

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Autorko, i ty się z tego cieszysz? Lepiej być dziecku kupiła wodę mineralną, ewentualnie sok 100% naturalny. Ale dawać dziecku colę? I to kilka zgrzewek? A poza tym, czy nie lepsza od hoop coli jest pepsi lub coca cola?

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Nie zlajkujemy. Wypieprzaj!