Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eenndrju_

wspolczesne kobiety

Polecane posty

Gość eenndrju_
strucla- oczywiscie ze nie, tyle ze ja to robie prawie zawsze

Gość zgadzam się z autorem
ja daje rade z pracą zawodową, pracami domowymi i dziećmi itp. i szczerze to kobieta jedyne co mi oferują to seks. Nic innego współczesne kobiety nie mają do zaoferowania dlatego są takie wyzwolone seksualnie i seksem przyciągają choć coraz to mniej mężczyzn.

Gość zgadzam się z autorem
ja daje rade z pracą zawodową, pracami domowymi i dziećmi itp. i szczerze to kobieta jedyne co mi oferują to seks. Nic innego współczesne kobiety nie mają do zaoferowania dlatego są takie wyzwolone seksualnie i seksem przyciągają choć coraz to mniej mężczyzn.

To prawda. Kobiety zawsze mialy ta karte przetargowa w postaci seksu.. teraz jak sa wyzwolone wielu facetow ma je gdzies. Po co maja pakowac sie w malzenstwo gdzie ona bedzie mu przyprawiac rogi i zdradzac?

Gość eenndrju_
nie no nie popadajmy w przesade w druga strone

Gość klikotka slodka
grochowa jest paskudna no i pierdzi sie po niej, oby przepis na ta zupe zniknal na zawsze ze swiadomosci ludzkiej!

Gość klikotka slodka
grochowa jest paskudna no i pierdzi sie po niej. oby przepis na ta zupe zniknal na zawsze ze swiadomosci ludzkiej!

Stary niemasz pojecia co sie dzieje. Niedlugo w Polsce bedzie takie samo prawo jak w USA bo jest czescia UE. Zainteresuj sie prawnymi konsekwencjami obcowania z kobietami. W UK wystarczy ze sie spotykasz z babka a ona zrobi sobie dzieciaka z kims innym i Ciebie wpierdola w alimenty i niewolnictwo.

Stary niemasz pojecia co sie dzieje. Niedlugo w Polsce bedzie takie samo prawo jak w USA bo jest czescia UE. Zainteresuj sie prawnymi konsekwencjami obcowania z kobietami. W UK wystarczy ze sie spotykasz z babka a ona zrobi sobie dzieciaka z kims innym i Ciebie wpierdola w alimenty i niewolnictwo.

Gość P mjp
A mi sie to podoba:)kiedys kazdy idiota mial rodzine a teraz wybieramy facetow a odpadki pisza gniewne wiadomosci na forach:)skoro chcecie tylko nas ruchac proponuje panie z roksy i tyle albo az tyle aczkolwiek boje sie o wasze finanse w takiej sytuacij:) a do tego co sprzata,gotuje,pracuje i opiekuje dziecmi swietna z ciebie matka polka brawo,my to robimy od zawsze swoja droga pewnie nie masz dzieci

Po co isc na dziwki jak prawie kazda da za darmo? Wystarczy dobry bajer. Mam dwie pracownice na sklepie ktore non stop sie do mnie łasza. Moglbym miec seks za darmo a niechce bo czuje obrzydzenie.

Gość dokładnie takie wyzwolone
jesteście, że kto ma bajer to rucha was ile wlezie aż zapomina która to była.

Gość P mjp
A ty nie dajesz?jak takis cnotliwy to szukaj cnotliwej a nie o krysiach ze sklepu gadasz,kogo to obchodzi?

Gość eenndrju_
nie mam dzieci jeszcze

Gość P mjp
rozumiem ze facet co mial 100 kobiet czuje sie lepszy od kobiety co miala 100,czemu?

Niema czegos takiego jak cnotliwa kobieta. Te ktore udaja cnotliwe po prostu niemaja wyboru.

Gość P mjp
Nie ma dzieci:o a mowiles ze potrafisz sie nimi opiekowac a miedzyczasie ogarnac dom,wiec jak nie masz?ha

Gość mahakalla
kobiety to damy a faceci kretyni z pustyni

Gość eenndrju_
ale to nie ja pisalem tamto o dzieciach przeciez, ja pisalem tylko ze sprzatam i czasami gotuje, pomylilas mnie z tamtym kolesiem

Gość P mjp
Tymon bo ty zle myslisz-jakby ktos cie oszukiwal jednoczesnie wymagajac uczciwosci od ciebie to zabilbys go smiechem,natomiast sam uprawiajac seks z wieloma i wymagajac najlepiej dziewictwa od ukochanej sam sie osmieszasz,jak i polowa facetow tu a endriu jak pyt nie do ciebie to sie nie odpowiada

Gość eenndrju_
nie wskazalas adresata pytania, jak sie zadaje, to warto wskazac

Gość P mjp
Kobieta tez czlowiek,ma potrzeby i lubi seks wiec czemu dla was to zlo ?chociaz robicie identycznie!jestescie lepsi?inni?

Wiekszosc kobiet nawet nie lubi seksu, wchodza do lozka bo szukaja walidacji ze ktos je chce. I nie proboj mnie oklamac jestem ekspertem.

Gość mi mala ta sama
' 15:52 [zgłoś do usunięcia] tymon84 Gdyby nie dawaly to bym nie uprawial. ' trudno zaprzeczyc w sumie;) a co do wspolczesnych kobiet- duzo jest takich naprawde wartosciowych, ktore maja sporo na glowie, a pomimo to potrafia to swietnie laczyc, spelniac sie zawodowo, jak i laczyc kariere i obycie towarzyskie z cieplem, kobiecoscia, rodzinnym podejsciem do zycia. sa takie, ktore maja fajne pasje, hobby, zwyczajnie potrafia soba zainteresowac - ale takie zwykle tez nie maja parcia na interesowanie soba innych- bo sa pewne siebie, niezalezne, samodzielne i maja wysokie poczucie wlasnej wartosci. sporo jest tez zalosnych, prymitywnych i pustych bab- ale takich ludzi sie po prostu unika. polecam;)

Gość P mjp
Ja tam lubie seks a ty widze spales z wiekszoscia skoro wiesz ze nie lubia:p