Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tandeta czy nie?

Kto ma numer w play?

Polecane posty

Gość tandeta czy nie?

Opłaca się przenieść? Jakie są Wasze doświadczenia?

Gość powiem i ja......
ja mam już przeszło 5 lat i jestem bardzo zadowolona ..na początku miałam 2 lata w abonamencie a teraz mam na kartę

Gość tandeta czy nie?
NIkt nie ma?

Gość tandeta czy nie?
powiem i ja......" A jest opcja że tel a darmo do wszystkich w play? Czy tylko to ściema taka?

Gość powiem i ja......
koleżanka jakiś czas temu weszła w abonament w play i ma do wszystkich w tej sieci za darmo....moja cała rodzina ma w play i ja doładowując dodatkowo co miesiąc 10 zł rozmawiam z nimi za darmo więc mi się akurat bardzo opłaca

Gość tandeta czy nie?
No ja też właśnei mam plusa i myślę o play. Dzięki za opinie!

Gość ja mam w play
i uzupełaniam konto raz na miesiac, a smsy i rozmowy do play mam za darmo. Mozna pisac i gadac do oporu.

Gość mój pkt widzenia
ja mam na kartę, dokladnie taryfa lubię, doładowuję tel przez fejsa za 50 zł bonus 15 zł i 1 gb internetu, do tego dziś wklepałam kody z nakrętek coca coli i mam dodatkowo 6 zł :D

Gość twój punkt siedzenia
no to nie głupi pomysł :D

Gość ludzie piszecie bzdury czasami
osobiscie jak chcesz miec tanio w sieci to bierzesz sobie playa na karte. Ostatnio oferte ktora weszla ze trzy miesiace temu. Zadnego play fresha. Najbardziej oplaca sie tam ladowac za 50 zl na 100 dni, czyli to ponad trzy miesiace i za to otrzymujesz , za samo doladowanie darmowe nielimitowane smsy i rozmowy w sieci przez te 100 dni a pozostale 50 zl mozesz wykorzystac na inne cele jak np. Kupic pakiet internetowy 1 Gb za 10 zl na 30 dni nielimitowane smsy do wszystkich sieci za 10 zl na 30 dni pakiety minut do obcych sieci, 30 minut za 6 zl na 30 dni czyli 20 gr za minute pakiet 10 zl na konto promocyjne 30 dniowe za 5 zl na rozmowy, smsy, mmsy Nikt nie ma tanszej oferty na karte.

Gość tandeta czy nie
Sprawdzę to w salonie dzisiaj :)

Ja mam komorke na karte i internet bezprzewodowy za 39 zl/m. Jestem zadowolony.

Gość tez rosnie
moj narzeczony przeniosl numer do play. wzial telefon i umowa na dwa lata. po jakims czasie chcial przejsc na inna taryfe za ktora by sie placilo wiecej. i w obu taryfach mial powlaczane rozne uskugi o ktorych nie mowili przy podpisywaniu umowy. musial placic duzo wiecej i takie tam. ale dobrze sie skonczylo wrocil do starej taryfy a w ramach przeprosin play dal mu rabat

Gość tandeta czy nie
No, dobrze że chociaż to. Zawsze chyba są jakieś haczyki, ale na razie wygląda to ok. Dzięki za linka!

Gość kaskaaaaaa
Ja mam play abonament, place 69 zl miesiecznie, mam smartfona i nie jestem w stanie przegadac tego. W tym jest 250mb netu. Do play za darmo

Gość tandeta czy nie
Dostałaś od nich smartfona?