Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka kk...

Mój facet to LEŃ w łóżku ! Co z nim zrobić ?

Polecane posty

Gość kaśka kk...

Zaczynamy się kochać i może przez 5 sekund jest na mnie kilka razy się porusza i już widzę że się strasznie męczy, przewraca się na plecy i chce żebym na nim usiadła no i tak się już kochamy do końca. Cały czas praktycznie jestem na nim, czasami on kocha się ze mną od tyłu ale to rzadko bo twierdzi że lubi jak kobieta dominuje. Nasz pierwszy wspólny raz też bym w pozycji ja na górze chodz wyobrażałam sobie to bardziej romantycznie i klasycznie. On mi w ogóle nie robi minetki raz mnie tam liźnie i myśli że bardzo mnie podniecił i żeby nie bylo dbam o siebie ! Ja m robię loda przez pół godziny bo chce żeby mu było dobrze a ten od siebie nic nie wymaga. Tą jego biernośc mogłabym zwalić na słabą kondycję fizyczną ale on pracuje fizycznie cały dzień, jest dobrze zbudowany i jakoś w pracy się nie męczy ale przy seksie w pozycji na mnie to już tak :o

Gość piespies piesmlfvf,v
cwaniak i tyle..tak samo jak mój :) dosłownie to samo :)

Gość kaśka kk...
-Bimbałek- ty tak serio ? :o

Gość kaśka kk...
piespies piesmlfvf,v i co z tym robisz ? Nie przeszkadza Ci to ?

Gość SamaJa2
Więc zacznij zachowywać się w łóżku tak samo - liźnij go parę razy i połóż się na plecy. Naprawdę spróbuj :D

Gość onaion12222
tez tak mam :) idealnie sytuacja pasujaca do mnie

Gość 200gB
ma przyjemność, a nie musi się męczyć i wysilać ;) kto by tak nie chciał? ;)

Gość Noemi40
poznaj przyczyne i ją rozwiąż , nie ma nic bez przyczyny

Gość kaśka kk...
Noemi40 no ale gdzie ja mam szukac tej przyczyny ?? :o lubi jak dziewczyna dominuje i chyba to jest przyczyna .

kaśka kk... -Bimbałek- ty tak serio ? Z gejem żartuję, ale reszta nie wiadomo. Cośw tym jest. Może on ma skłonności do uległości i chce być zdominowany prrzez kobietę. Może sobie wyobraża, że jest twoim niewolnikiem, pomiatasz nim, a potem go gwałcisz? A może po prostu jest z pokolenia cherlawych spłaszczaczy dupy na stołku, który nigdy nie brał udziału w lekcjach WF w szkole? Jego spytaj.

Gość karola152
wspolczuje Ci takiego faceta w lozku. powiedz mu ze chcesz czegos wiecej w lozku, najpierw zasugeruj mu pozycje klasyczna. jak sie nie bedzie godzil na to to zrob co mowi samaja2

Gość Noemi40
kaśka kk... Noemi40 no ale gdzie ja mam szukac tej przyczyny ?? lubi jak dziewczyna dominuje i chyba to jest przyczyna . a rozmawiałaś z nim , o przyczynie , dowiedz się lepiej jaki jest prawdziwy problem

Gość kaśka kk...
-Bimbałek- no niestety on marzy o tym żeby dziewczyna go zgwałciła ma na tym punkcie jakieś odchyły nawet jak widzi że gdzieś dziewczyna się drze na faceta to mu sie oczy świeca i mówi w żartach pewnie go zaraz zgwałci :o Lubi bardzo dominacje kobiet, marzy żeby go związać i robic co tylko się chce ale mnie to w ogóle nie kręci to raczej ja wolałabym faceta który będzie stanowczy w łóżku. I mam jakies takie poczucie winy że skoro nie potrafię się w łożku zachowac jak domina która go wiąże bije i gwałci :/ to chociaż godzę się ciągle na tą pozycję na górze ...

Gość piespies piesmlfvf,v
ogólnie stanowiłoby to dla mnie wielki problem taki jak dla Ciebie, ale ja nic nie poradzę na to że ja uwielbiam sprawiać przyjemność facetowi mojemu.. i lubię robić laskę :] więc niby problem, ale nie problem.. tez bym chciała żeby się mną zajął ale i tak kooorde zawsze będzie miał dobrze ze mną, bo lubię :]

Gość prawictwo pospolite1
moze ma duzą nadwage .. Albo brakuje mu formy .. Sama napisalas ze pracuje fizycznie wiec nie powinien sie meczyc .

Gość jeśli macie różne potrzeby
seksualne to rozstańcie się. Nic na siłę... Pogadaj z nim poważnie na ten temat a jak to nic nie da to znajdź sobie takiego faceta który spełni Twoje potrzeby. I tyle

Gość kaśka kk...
Nie ma nadwagi i jest dobrze zbudowany, tu nie problem w jego fizyczności bo moj były był trochę przy kości a w łóżku był cholernie dominujący ...

moze lubi ogladac jak twoje piersi podskakują w pozycji na jezdzca ?

Gość Noemi40
kaska porozmawiaj z nim szczerze , obserwuj a sama si e dowiesz

Gość jeśli macie różne potrzeby
"Lubi bardzo dominacje kobiet, marzy żeby go związać i robic co tylko się chce ale mnie to w ogóle nie kręci to raczej ja wolałabym faceta który będzie stanowczy w łóżku. I mam jakies takie poczucie winy że skoro nie potrafię się w łożku zachowac jak domina która go wiąże bije i gwałci :/ to chociaż godzę się ciągle na tą pozycję na górze ..." to go zwiąż i uduś. Boże co za typ niech znajdzie se prostytutkę i z nią się zabawia w ten sposób. ja bym zostawiła tego faceta...

Gość kaśka kk...
jeśli macie różne potrzeby, kurcze też się obawiam że nic z tego przez seks nie wyjdzie, ostatnio go zapytalam czy naprawde tak bardzo lubi dominacje kobiet to powiedział mi żebym się tym nie przejmowała i nie wyobrażała sobie że on lubi jakieś pejcze czy gwałty ale ja doskonale wiem że lubi bo to po prostu widzę. Ostatnio chciał żebym go w nocy obudziła i zgwałciła jak będzie spał :o no kurcze żadnej z tego przyjemności nie miałam on spał a ja po nim skakałam, nawet nie otworzył oczu ani mnie nei dotknął, boje się że do siebie nie pasujemy a jak będę chciała z nim na ten temat pogadac to na pewno powie żebym się nie przejmowała bo on tak bardzo tej dominacji nie lubi a potem i tak będzie znowu rozmarzony mówi o gwałtach na facetach :o

Gość karola152
to dojdzcie do jakiegos porozumienia. czasem Ty bedziesz na gorze, bedziesz dominowac, mozesz mu tez szepnac pare brzydkich slowek, ale innym razem on tez musi byc bardziej stanowczy w lozku. inaczej zadne z was nie bedzie zadowolone

to pewnie masochista jest .

Gość kaśka kk...
karola152 kilka miesięcy temu tak własnie się umówiliśmy że ja będę czasami dominowac ale on również, no i ja dominuje ale on prawie w ogóle, no chyba że ten seks od tyłu na leżąco przez dwie minuty jest dominacją według niego :o

Gość ważne pytanie mam
skoro nie potraficie się porozumieć w kwestii seksu to co dopiero w ważnymi sprawami (seks oczywiście też jest ważny, ale mówię o dzieciach, finansach itp) Podstawą związku jest dobre dogadywanie się... nie wyobrażam sobie faceta z którym nie potrafiłabym sie porozumieć

Serio zachowaj sie tak jak on a jak on sie spyta' co jest kochanie?" to odpowiedz 'a co ma byc? " pograj w jego gierke.Teoretycznie idac za radami kolezanek mozesz z nim szczerze porozmawiac ale znajac facetow a nie teorie to on po prostu bedzie smutny in pomysli ze jest do dupyy

Gość onaion12222
powinien sie bardziej starac jesli nie chce cie stracic, kazdy chce byc zaspokojony, nie mozemy myslec tylko aby naszemu facetowi bylo dobrze, my tez sie liczymy, nasze potrzeby tez, pogadaj z nim o tym, seks to przyjemnosc nie zmuszanie do robienia czegos

Gość kaśka kk...
karola152 kilka miesięcy temu tak własnie się umówiliśmy że ja będę czasami dominowac ale on również, no i ja dominuje ale on prawie w ogóle, no chyba że ten seks od tyłu na leżąco przez dwie minuty jest dominacją według niego :o

Gość piciuuuu
skoro nie potraficie się porozumieć w kwestii seksu to co dopiero w ważnymi sprawami (seks oczywiście też jest ważny, ale mówię o dzieciach, finansach itp) Podstawą związku jest dobre dogadywanie się... nie wyobrażam sobie faceta z którym nie potrafiłabym sie porozumieć