Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emi z UK

prawdziwa natura islamu

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=Q5t9U9r9Kfs&feature=related, tutaj wypowiada sie wazna szycha islamu o tym jak ma wygladac przyszle zycie dziewczynki. Wyobrazacie sobie, ze wasz maz wyda wasza corke za maz za jakiegos faceta i ten bedzie z nia mogl uprawiac seks w wieku np 8 lat, tj zrobil to ich mahomet, chociaz muzulmanie w europie i o czym swiadcza ich zywiolowe protesty na calym swiecie zaprzeczaja ze ich "prorok" byl pedofilem w rozumieniu naszej dzisiejszej cywilizacji i w swoich krajach dalej zachecaja do takiego stylu zycia, tzn nie mowi sie tu o przymuszeniach mlodych chlopcow do malzenstwa, bo w tym wypadku ich kaznodzieja jest troche poirytowany ale o wydawaniu za maz corek, malych dziewczynek... O wszystkim decyduje tylko ojciec jako ich protektor, matka ma gowno do gadania... Takiej Europy chcecie? Emily Davidson w 1913 roku zginela walczac o wolnosc kobiet w Europie i na swiecie, a my ja same sobie dobrowolnie i swoim corkom i wnuczkom, pozwalamy odbierac. Islam to nie tylko religia ale kompleksowy polityczny system, ktory jest niebezpieczny dla kobiet i dzieci a szczegolnie dla dzieci, malych dziewczynek, chociaz mali chlopcy tez sa tam wykorzystywani na potege, co jest tez dobrze kryte. Popieram akcje ktora robi ta francuska gazeta "Czarlie Hebdo", jak im sie nie podoba to won spowrotem do swoich krajow, nie wiem czemu zaprzeczaja ze ich "prorok " to pedofil i poligamista, hipokryci...

Gość sdfdsfsdfsfsf
popieram, wyjebac wszystkich moslimow z Europy i te pojeebane dziwki co im doopy daja razem z nimi

Gość laptopowa dziunia
Zeby poznac islam musialabys troche wiecej sie o tym dowiedziec niz z jednego filmiku na youtubie.

Gość fghfghfhgh
to jest chory narod!!

Gość CHARLIE HEBDO
CHarlie Hebdo ... ale to tak na marginesie ;) Tez popieram. Zyjemy w swiecie w ktorym mozna mowic prawde zawsze OPROCZ w sprawach Islamu, mozna zartowac ze wszystkiego OPROCZ Islamu... cholernie "susceptible" sa i cokolwiek by sie nie powiedzialo/napisalo/pokazalo interpretuja jako prowokacje :O

chcesz wiecej? wejdz na youtube tam wiecej ci pokaza czym jest islam, a jak nie przejde na islam to moze kiedys mi nozem na zywca utna glowe, tj temu chlopakowi w Tunezji co przeszedl z islamu na chrzeslijanstwo niczly miesiac temu. Wystarczy mi to co widze w UK i na filmikach w youtube...Nie chce tego w Europie dla moich corek i wnuczek...

Gość ale niestety, niestety...
te dziwki wyruchane przez muzulmanow i posiadajace te diabelskie bachorzyska, te pudla do islamizacji Europy zawsze zaprzeczac beda, ze islam jest jednym wielkim zlem!

Gość Kckckf
A płodzi się to na potęgę jak na złość!

Gość luska z liverpoolu
no wlasnie oni maja mase dzieciakow, wiec przy takim przyroscie naturalnym predzej czy pozniej opanuja caly swiat. Niestety

Gość fgfghfgh
Gdyby sie wszystkie kraje eu postawily i chcialy wypierdoic tych matolow ..to byla by jedna wielka WOJNA. a do tego i tak juz nie daleko..

Gość teraz to nawet za pozno
aby to robactwo wytepic :O Jedyna droga to zamknac granice dla nowych i zabrac im wszelkie socjale :D Moment jak spierdola z Europy a przede wszystkim przestana sie mnozyc. Problemem beda jedynie ich porzucone :D biale dziwki.

Gość zaczarowany olowek10000
tych z obywatelstwem danego kraju nie ruszysz. A ich jest od cholery i troche

Ja bym takim dala zakaz rozmnazania ...dwoje dzieci i tyle!! jak chca wiecej ,niech sie mnoza u siebie w kraju!

Gość luska z liverpoolu
usialalala ale to juz jest lamanie praw czlowieka. Moj facet jest managerem w jednym z lepszych sklepow i jak mi opowiada ile oni potrafia siana przejebac na jedne zakupy to szok. Nie wiem skad oni maja tyle siana, ale tak srednio 1000 funtow lekka reka idzie

Pracowalam w centrum Londynu,w firmowym sklepie,i najlepszymi klijenatami zawsze byli anglicy ;) A czy oni mysla o prawach czlowieka kiedy morduja niewinnych ludzi?? no coment...

Gość ONAtaksobiemysle22l
Yh.. myslalam o zwiazku z jednym z nich..

Gość jkhbkgkg
Ja oczywiscie rowniez nie toleruje islamu jako religii coraz bardziej panoszacej sie w Europie. Ale uwazam, ze tym bardziej teraz po tym filmiku na temat Mohameda i tak juz zrobilo sie nieciekawie, kilka dni temu zginely czterech Amerykanow, pracownikow amerykanskiej ambasady w Libii. Mysle, ze to kolejna prowokacja i bedzie juz tylko gorzej. Bo muzulmanie nie dadza za wygrana, wszyscy wiemy jacy oni sa. A w Europie jest ich od groma i to miliony takich, ktorzy sie tu urodzili i zyja tu juz kope lat i sprowadzaja kolejne kuzynki, siostrzenice, ciotki, wujkow... Wlk. Brytania i Francja na pewno beda zislamowane, tak gdzies jeszcze 100 lat i beda to kraje totalnie muzulmanskie. My tego nie doswiadczymy, ale nasze dzieci oraz wnuki, tak. A co do tego ich placenia gotowka, tez to zaauwazylam. Czesto nosza plik kasy i placa. Ale coz, maja te swoje kebaby, to zarabiaja na tym. Anglicy przeciez lubia roznego rodzaju take away.