Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -peria-

Facet z Sympatii dziwnie się zachował, co robić?

Polecane posty

Gość -peria-

W sobotę zarejestrowałam się na Sympatii nie dodając fotki i większości info, przejrzałam tylko profile facetów w moim typie i jeden mi wpadł w oko, napisałam mu wiadomość z moim nr gg żeby się odezwał jak ma ochotę, napisał po kilku godzinach, potem jak był niedostępny napisałam mu żeby podał maila to prześlę swoje zdjęcie bo nie wiem czy lubi brunetki, napisał adres i że lubi brunetki jakieś oczko puścił i co i tyle! wysłałam zdj i poprosiłam o jego bo na profilu miał w czapeczce i chciałam obejrzeć dokładnie to ciacho a tu cisza od tej pory, wczoraj był na gg dostępny ja też ale się nie odezwał, nie wiem co zrobić teraz, podejrzewam że byc może się znamy, w tamtym roku kuzynka była z kolegą być może nim u mnie w domu na kawę i nie jestem pewna czy to on. Chciałabym mu napisać coś tylko nie wiem co, czy doszło zdjęcie czy nie jestem w jego typie? co napisać chce wiedzieć czy jest zainteresowany czy nie bo nie chcę robić z siebie idiotki a bardzo mi się podoba ;) żałuję teraz że najpierw z nim nie pogadałam na gg a dopiero wysłać fotkę ale myślałam że tak będzie lepiej bo ja go widziałam a on mnie nie... Dodam że nie jestem pasztetem czy coś żebym go odstraszyła. Poradźcie!!!!!

Gość prof.dr.rehab. Niewielowiejski
Jak się do Ciebie nie odzywa to najprawdopodobniej mu się nie podobasz i liczy na to, że sprawa się rozejdzie po kościach a może już o tobie zapomniał

Gość faretya
jesli facet po wysłaniu fotki się nie odzywa bądx udaje że nie istnieje masz prawo do niego napisać w końcu udostępniłas mu swoją podobiznę i nie ma nic dziwnego że chcesz wiedzieć czy jest zainteresowany podtrzymaniem rozmowy , znajomości zapytaj

Gość as45
wyluzuj to raz! ni odzywa sie to nie atakuj go// moze nie jestes w jego typie a z wlasnego s doswiadczenia ci powiem ze pojebow jest duzo i jescze gorsze spotkasz ja po realu mam takie story ze szkoda gadac nawet

Gość wredna krowaa
może z gimnazjum się znacie?:)

Gość -peria-
ja mam 25 on 29 lat więc nie chodzi o gówniarskie zachowanie, może moje podejrzenia że już się znamy są słuszne i się speszył hmm sama nie wiem, napiszcie co mu napisać bo nie chcę tego tak zostawiać i milczeć... nawet jak nie jestem w jego typie to chciałabym żeby po prostu napisał a tak nic nie wiem i aż mnie nosi z niepewności ;)

Gość -peria-
w sumie racja najwyżej nic z tego nie będzie i szkoda robić podchody ;)

Gość szfera
witam o u Ciebie słychać ? wysłalam ci zdjęcie i cisza :) proszę napisz mi czy jesteś zainteresowany podtrzymywaniem znajomości pozdrawiam

Gość szfera
a po co masz się wstydzić pisać ? polki sa jakies dziwne , nic nie robią i czekają na rycerza w innych krajach kobiety podrywają faceta nawet jeśli on nie chce a ty zapytaj tylko jeśli zasugeruje że nie to co z tego ? wiadomo że każdemu nie będziemy się podobać

Gość -peria-
ja jestem właśnie taka że sama wybieram facetów z którymi chcę się spotykać a nie czekam na podryw i dlatego chcę cos mu napisać a nie czekać w nieskończoność, akurat tym razem z braku czasu na wyjścia chciałam poznać kogoś przez neta już kilka razy się udało spotkać normalnych facetów ale jakos nic na dłużej.

Gość rwewerge
Urywanie kontaktu na sympatii to norma przyzwyczaj się. A zdjęciem się nie przejmuj są tam ich tysiące.

Gość -peria-
tego nie wiem i się nie dowiem bo po jednym dniu usunęłam konto, przejrzałam tylko profile facetów i ten jeden wydał mi się ok ;)

Gość -peria-
jak nie będzie dostępny na gg to nic nie napisze wolałabym z nim pogadac ;)

Gość -peria-
o już jest na gg ehh czyta w moich myślach hehehe

Gość pannna migotka
napisalaś ? :)

Gość -peria-
coś nie tak bo raz jest dostepny a za chwilę nie :( chyba ma problem z netem co za pech :( ale czekam może jeszcze będzie

Gość jeden dzień na Sympatii
"przejrzałam tylko profile facetów i ten jeden wydał mi się ok" Wiesz.... wydawać to się Tobie może dużo... ale prawda jest często taka, że są to tylko złudzenia. Po jednym dniu pobytu na Sympatii, trudno ocenić jaki, kto jest. Patrzyłaś więc tylko na urodę... Cóż ona znaczy??? Musisz się jeszcze wiele uczyć. Powiem Ci jedno. Tam jest wielu podrywaczy, którzy wcale nie szukają kogoś na stałe... Trzeba być ostrożnym, najpierw wysonduj, porozmawiaj. Nie ufaj od razu. Jeżeli się nie odzywa, być może ma kogoś innego na oku... ale gdy tam mu nie wyjdzie , przypomni sobie o Tobie, nie obawiaj się... Oczywiście nie znaczy, to że nie ma tam wartościowych facetów. Są... ale trzeba umieć to rozpoznać. Nie poddawaj się...., znajdziesz....ale gdy będziesz szukać mimochodem, a nie na siłę i na już, na teraz.

Gość -peria-
napisałam i... lipa nie ma chemii gadka się nie klei jakoś fajnie, o zdjęciu nawet nie wspomniał czy ok czy nie, jakiś oschły jest pisze że jest zmęczony ale nie wiem, napisałam że jak nie chce się poznać bliżej to nie będę się narzucać ale niby chce. Na razie mam mieszane uczucia raczej spodziewałam się fajerwerków ;)

Gość Po jednym dniu pobytu na Sympa
"Po jednym dniu pobytu na Sympatii," achtung - widzę żektoś tam życie stracił :D :D :D 🖐️

Gość tralalili tralalalala
może jest takim nudziarzem ;)

obserwujac od dwoch lat jeden profil mozna sie sporo o nim dowiedzieć 🖐️

Gość nic.mi.nie.zrobisz
jak jestes brzydka raszpla to sie nei dziw, ze sie nie odzywa tak samo robie dlaczego nie wstawilas odrazu fotek na sympatii? a co to wstyd jakis?? co to portal erotyczny czy dla anonimowych alkoholikow?? nie wstawilas bo masz cos do ukrycia a dlaczego w ogole szukasz na sympatii? bo w realu znalezc nie mozzesz prawdobodobnie niezla raszpla z ciebie, niska, otyla, brzydka i temu sie chlop nie odezwal. proste i logiczne. my mezczyzni nie jestesmy skomplikowani.

Gość -peria-
co za tępak jakbyś przeczytał reszte wypowiedzi to byś może coś mądrzejszego wywnioskował, nie same paszkwile są na portalach randkowych i zdziwił byś się na mój widok bo wcale brzydka i gruba nie jestem :)

Gość tralalili tralalalala
pokaż foto to powiemy Ci czy byśmy odpisali

"achtung - widzę żektoś tam życie stracił" Wręcz przeciwnie... tam znalazłam kogoś, kto nadał sens mojemu życiu :O Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że są jeszcze inne wartości niż uroda, że trzeba szukać czegoś więcej. Nie po urodzie ocenia się człowieka. A zarzut, że ktoś nie umieszcza swoich zdjęć jest zupełnie nieuzasadniony. Powodów może być wiele... np. wykonywany zawód, zawistny były mąż... niskie poczucie własnej wartości.. itd.. itd To właśnie za "zasłoną" mogą być osoby, na które warto zwrócić uwagę..., bo kryją coś tajemniczego, co może warto odkryć. URODA TO NIE WSZYSTKO ... jeszcze tego nie wiesz??? Widocznie jesteś jeszcze dzieckiem... hehe :P

Autorko :) Nie przejmuj się tymi prowokującymi wpisami... :) Zauważyłam, że są tu osoby, które tylko czatują, aby znaleźć moment na dokopanie komuś... Oni tym żyją, tym się żywią... To oni tracą życie, tu, na forum ...

Gość -peria-
mam gdzieś takie chamskie wpisy, anonimowo najłatwiej wywalać frustracje na innych jak się w życiu nie układa. Podsumowując pogadałam z facetem na początku było drętwo ale jakoś poszło, chyba trochę nie smiały jest i zdystansowany, nie bajeruje jak to bywa, wierzę że następna rozmowa będzie bardziej na luzie bo już coś o sobie wiemy :) ale nadal nie wiem czemu nic nie odpisał po przesłaniu fotki hehe może poznał kilka lasek i mu się miesza kto wie... Ciekawa jestem jak by to było na żywo, pewnie sama zaproponuje kawę po co czekac aż się chłop odważy skoro taki nie śmiały ;)