Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judetta

co to za mail do mnie przyszedł , wiecie o co chodzi ?

Polecane posty

Gość judetta

Praca w duzej korporacji! Niepelny wymiar godzinowy pracy! Wysokie Zarobki! Witam! Ja pracuje w duzej markietingowej korporacji, ktora sie specializuje w przeprowadzeniu remanentow wedlug metody Mistery Shopping. Obszar dzialalnosci korporacji to sa najwieksze miasta Europy i Stanow Zjednoczonych. Obecnie nasza korporacja poszukuje do zatrudnienia nowych pracownikow w Polsce.Teraz wlasnie jestem w Warszawie i poszukuje chetnych kandydatow na pewne stanowiska pracy w naszej korporacji. Nasz korporacja gwarantuje wysokie zarobki. Wszystkie szkolenia odnosnie systemu w ktorym pracujemy odbywaja sie w wymiarze godzin pracy. Otrzymacie Panstwo pelna informacje o zatrudnieniu i stanowiskach pracy wysylajac jedynie w odpowiedzi na nasza propozycje nazwe swojego e-maila. Z powazaniem, Anton Kravchenko. do was też takie przychodzi ?

Gość MIA29
też dostałam nawet dwa takie maile, z różnych adresów: clearytravel.com@northerninvestment.com i balooch2@ironcapital.com. Nie wiem o co chodzi ale lepiej na to nie odpisuj.

Gość mirk
Dziś dostałem nawet dwa razy.Dokładnie to samo.

Gość agaklim
ja dostałam 3 maile o tej samej treści ...??

Gość Bandy
Poczytaj sobie w internecie o praniu pieniedzy, "słupach",piramidach i innych tego typu przekretach. Nie ma łatwych pieniędzy

Gość te maile to sobie w dupe
można wsadzić. Nigdy nie czytam tych pierdół