Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automaniaaaka

zapisałam się na kurs prawka

Polecane posty

Gość automaniaaaka

Ktoś też? Wkurza mnie że jezdzę 2 godziny raz na 2 tygodnie (tyle jest kursantów)

Gość automaniaaaka
dopiero 3 h 1 na placyku (nie umiem cofać :o 2 na mieście Egzamin pewnie bede miec w lutym przy takim tempie jazd

Słyszałam, że jak ktoś się zapisuje na starych zasadach to zdaje na starych, nawet po nowym roku. Dopiero Ci, którzy zapiszą się na kurs po nowym roku będą zdawać egzaminy na nowych zasadach, ale nie wiem czy to prawda. Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć? Bo ja wczoraj jechałam 1h i dzisiaj 1h i obie na placu :/ Gość mnie nie chce puścić bo uważa, że się nie nadaję

Gość no to bez sensu troche
ja ostatnio zakonczylam sukcesem kurs, ale zazyczylam sobie zrobic kurs w ciagu miesiaca, intensywnie. sorry ale jestem klientka, place to wymagam. jakby sie nie zgodzili, to poszlabym do innej szkoly. pogadaj z nimi. łaski Ci nie robia. w koncu placisz. a jazda raz na dwa tygodnie to szkoda czasu, bo zdazysz zapomniec przez ten czas. w sumie nic dziwnego, ze teraz wiecej ludzi chce robic prawko, bo od stycznia zmiana przepisow. dziewczyno zrobc cos, bo w takim tempie to ty sie do stycznia nie wyrobisz. a nie wiadomo czy zdasz za pierwszym razem. zeby Cie styczen nie zlapal i zmiana przepisow.

na waszym miejscu bym nie gdybala i nie liczyla, ze bedziecie zdawac na starych. wiadommo jak jest w polsce z przepisami. trzeba dmuchac na zimne, walczcie o swoje.

Gość carly rea jepsen
tej ustawy jeszcze nie wproawdzili dzieci drogie :o

Gość automaniaaaka
Oby tak było :D ale te nowe zmiany to też nie wiadomo czy wejdą :) Jeszcze nie sa zatwierdzone tak na bank. Może znów straszą napedzając kursantów :) Ale tez chętnie sie dowiem czy tak jest, że zapisuje się na starych i zdaję na starych. Zmień I skoro nie chce Cię wypuścic na misto. Większośc jeździ po mieście juz po 15 minutach na placyku.

Gość pogrzałowass??
Ja zapisałam sie na kurs w kwietniu i mam tylko 19 h wyjezdzone, raz że chorowałam co chwila , 2 że nie miałam czasu.

kursanci i tak zawsze beda, bo to taki interes jak dom zalobny:) dziewczyny dzialajcie. juz abstrahujac od tych zmian w przepisach, to te dlugie przerwy miedzy jazdami mozna sobie o kant dupy potluc. ja juz na pierwszej jezdzie wyjechalam na miasto, fakt, bylo to w spokojnej okolicy i po godzinach szczytu, no ale zawsze. a wy tracicie czas na placu.

Gość automaniaaaka
Nie zmienię osk bo tylko ten ma dobrą zdawalnosc w mojej wiosce, a zeby dojezdzać do miasta w którym chce zdawać to pochłonełoby mnie drugie tyle ile ten cały kurs wart. Nie ja pierwsza i ostatnia się bedzie bujać miesiącami z prawkiem :D

Gość automaniaaaka
hmmm, może jednak brać chociaż 2 h w tygodniu, to juz coś.

z ta zdawalnoscia do roznie bywa. robilam kurs w niby dobrej szkole, ale nie czulam sie pewnie po jego zakonczeniu, wlasciwie to czulam sie, ze slabo umiem. poszlam do innej szkoly na pare dodatkowych lekcji, szkoly, ktora nie ma takiej renomy i co - oswiecenie! byl tam swietny nauczyciel, ktory tak mi wszystko porozkminial, ze po jednej jezdzie z nim czulam sie pewniej niz przez caly kurs u innego. takze wiesz - z ta remona roznie bywa. popytaj ludzi, znajomych, moze ktos cie pokieruje.

Gość automaniaaaka
instruktorów bede miała róznych, żeby szybciej było, no chyba że sie uprę na 1 to wtedy bede jezdziła 1 h na miesiąc :D a tak serio to mam kumpele która miała rozłozone godziny jazd na rok Poważnie na ROK ( bo wtedy był ten bum że zmiana przepisów miała nastapić) i zdała za 3 razem ;D

co ty gadasz, to gdzie ty mieszkasz, ze macie taki problem? tak sie pieprzyc z tym. ja sie zawzielam i powiedzialam sobie, ze teraz, szybko i miec to z glowy. nie jestem jakas zajebista w te klocki, ba zeby nie powiedziec taka sobie. ale sie uparlam. nawet moi rodzice, rodzenstwo nie wierzyli, ze zdam. a zdalam za drugim razem. za pierwszym razem oblalam za blahostke, a nie przez jakis powazny blad. a za drugim juz sie pilnowalam. i zagralam im wszystkim na nosie:) bo rodzenstwo dobrze jezdzi, byli dobrzy i tez za drugim razem zdali hehe.

a ze bedziesz miala kilku instruktorow to nie jest glupi pomysl. bo kazdy czegos innego cie nauczy, na co innego zwroci uwage.

da sie wszystko zrobić PS Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie z mojej wypowiedzi z godziny 17.24?