Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aktywny babsztyl

co ona zrobiła ze sobą????

Polecane posty

patrzcie jakie ona teraz ma włosy :o http://cdn25.se.smcloud.net/s/video/4499/4499.jpg a właściwie prawie ich nie ma!!! a była taka ładna, naturalna.. http://www.rockhouse.pl/produkcje/teledyski/3,lzy_-_oczy_szeroko_zamkniete naturalna dziewczyna.. normalna fryzura nie chodzi mi o styl, bo to każdy zmienia z czasem ale jak mozna pozbawiać się włosów i nakładać tak oszpecający make up? to chyba przestroga dla kobiet, które w kółko farbują włosy, rozjaśniają ja sie pytam po co?? po co tak sztucznie wyglądać? :o czy jestem jedyną kobietą na tym świecie, która ma w pełni naturalne włosy?????

Gość żółtowłosa jajecznica!
Ja po nieudanym rozjaśnianiu - i to u fryzjerki!!! mam żółte! :( co robić ludzie??????

Gość krzywa_dziurka
medyński mrau :D

Gość Renkaaa
No cóż. Moda na krótkie włosy + moda na blondy + słaby stylista i taki klops wychodzi. Ja obecnie wróciłam do swojego naturalnego koloru, ale lepiej wyglądam w rudych i zastanawiam się czy nie zacząć się znowu farbować.

no ale po co rozjaśniałaś? przeciez rozjaśnione włosy nie sa ładniejsze niż naturalne..... poza tym później trzeba wkółko powtarzac ten zabieg i włosy stają się oklapnięte, słabe i brzydkie

Renka to przynajmniej może rób to henną? która mniej niszczy włosy? ja i tak nie rozumiem sama byłam kiedyś naiwna i farbowałam na czarny ojjj faceci się zachwycali moimi włosami bardzo, komplementowali ale powiedziałam stop, miałam dość odrostów, farbowania, zniszczonych łamliwych włosów "zapuściłam" odrosty, poszłam do fryzjera, ścięłam na krótko i odrosły piękne, grube, lśniące, brązowe włosy i teraz pukam się w głowę- czemu byłam kiedyś taka głupia i farbowałam, po co?

Gość żółtowłosa jajecznica!
Bo lepiej mi w jasnych niż ciemnych włosach :( ale teraz mam dosłownie żółte!!!

Gość Renkaaa
Idź do innego fryzjera po poradę co zrobić z tym czymś. Wiem, że moja koleżanka miała jakiś sprej na włosy, żeby je rozjaśniać, ale nie wiem czy to pomoże w Twoim przypadku, czy Ci białe nie wyjdą albo nie wypadną, bo ona to tylko na odrosty stosowała.

Gość jaq
teraz wszystkie się robią na Miley Cyrus. rozjaśnianie i krótka "męska" fryzurka.

Gość Renkaaa
Wątpie, żeby z henny wyszedł mi taki kolor w jakim czuję się najlepiej ;]

Na żółte włosy proponuje szampon z Joanny taki niebieski dostaniesz w każdej drogerii

Gość przeciez fajnie wyglada
jh.w.