Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia+Arek=?

Czy jego zachowanie świadczy o tym, że mu się podobam?

Polecane posty

Gość Madzia+Arek=?

Zacznę od tego, że pracujemy razem , niedawno przyjęto mnie do pracy więc nie znamy się długo toteż nie chcę wyolbrzymiać i za wiele sobie wyobrażać, że mu się podobam jak to może być zwykła sympatia nic więcej. Ogólnie jest miły, często przychodzi i pyta mi się jak mi idzie, czasem poprostu przychodzi i sobie siedzi i patrzy jak pracuje(może poprostu mnie sprawdza czy się nadaje do roboty nie wiem), ostatnio jak mu się pochwaliłam że zdałam prawko to podszedł do mnie powiedział że gratuluje i dał mi calusa w policzek, często też mnie dotyka np przechodzi to dotknie za rękę, plecy , czasem się droczy i żartuje, otworzy drzwi jak idę . No nie wiem co o tym sądzić może za wiele sobie wyobrażam bo on mi się bardzo podoba i też bym chciała żeby tak było.

obcy facet podchodzi i podczas gratulacji daje ci całusa ? pierwszy raz z czymś takim się spotkalam przeciez to nie jest składanie życzeń

Gość Madzia+Arek=?
No może nie aż tak zupełnie obcy skoro codziennie się widzimy w pracy bo razem pracujemy:) .

Gość Madzia+Arek=?
Jak ja się zachowuje? Poprostu miła jestem, uśmiecham się, czasem żartuje. Nie staram się narzucać czy coś.

Gość ptawdziwa histo
Mnie kolega z pracy też pocałował w policzek z byle okazji ( wyjazd na 2 tyg więc się zegnalismy normalnie, a ten od razu mnie całuje...) No i okazało się że się we mnie bardzo zakochał. Ja w nim nie. No ale w twoim przypadku też możliwe że jest zakochany :)

Gość agusia md 810
dziwne. macie po 13 lat i pracujecie? gdzież to zatrudniają dzieciaki??:O

Gość Madzia+Arek=?
No ja mam 21 a on 24. Więc daruj sobie z tymi dzieciakami...