Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 o powstaniu warszawskim tyle się mówi , listopadowe, styczniowe ... a III śląskie? wielkoposlkie? http://www.youtube.com/watch?v=E9G92mVo9U0&feature=relmfu - to piosenka ku pamięci powstańców walczących w jedynym (tak uważa większość historyków) udanym polskim powstaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 gdzie byłeś rudy skurwielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Wrzesień 19, 2012 Michau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 a wygrywało się tu i tam w realu:P założyłęm się z dziewczyną że wytrzymam okresloną ilośc czasu bez kafeterii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 zero. nigdy nie robiłem hotdogów:D nie myłem też garów ani nie grzbeałem po śmietnikach tak więc bez obaw, nie wygryze cie z interesu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śliczna Monika Napisano Wrzesień 19, 2012 rzygam jak widze twoją obleśną gębe :o http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5665692f7e68e5ae.html bleeeee :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszam na mój Napisano Wrzesień 19, 2012 dywan :) http://www.voila.pl/146/w6lou/index.php?get=1&f=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 18:14 [zgłoś do usunięcia] zapraszam na mój dywan http://www.voila.pl/146/w6lou/index.php?get=1 &f=1 :D:D::D:D:D 10/10 ze tez komus sie chcialo:D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 jak tam sciana dalej lamentuje ze nie ma dywanu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszam na mój Napisano Wrzesień 19, 2012 dla ciebie wszytsko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 18:14 [zgłoś do usunięcia] zapraszam na mój padlam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=t9L4v7SeQ_E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śliczna Monika Napisano Wrzesień 19, 2012 tu bez dywanu ale sa inne gadżety :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dba8a12771fd554c.html lol :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 do twarzy mi w tym turbanie. juz wiem za cos ie przebiore na sylvestra lub halołin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszam na mój Napisano Wrzesień 19, 2012 heheehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 to z penisem kiepskie. zrobione w 5 minut byle jak 0/10 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 ludzie:/ zarzuciłem ambitny temat a wy znowu o dywanie, mojej mordzie i penisach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Oj Mihau masz gorzej niż Master z moszną, na każdym temacie o polityce tylko moszna i słoiki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dra s.Fiutancja, furtianka Napisano Wrzesień 19, 2012 jak to czemu, cytat: Lepiej powiedzieć, że nasi dziadkowie polegli bohaterską śmiercią w walce z sowieckim okupantem, niż przyznać, że mordowali Żydów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 moim zdaniem to chodzi raczej o stawianie Polski i polaków w roli męczenników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 bo wszelkie wydarzenia są albo politycznie słuszne albo nie. jakoś by chyba Polakom przygasić ducha lepiej świętować smutne klęski. ofiary tychże też bywają słuszne lub nie. ot choćby usa kazały pisowi świętować nad miarę katyniaków a olać kompletnie Wołyn. bo ukraina i jej pomarańcza słuszna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 na logike....takie wielkie , huczne upamiętnianie klęsk tu konkretie mowa o powstaniach , to w oczach kolejnych pokoleń buduje wizje historii i całej polski i polaków nieudacnzików. i jakby niedajboże keidyś miało się powtórzyć że trzeba powstanie robic bo jest okupant to co sobie te pokolenia pomyslą? a po chuj skoro każde przegrywaliśmy... nie lepiej nacisk np w nauczaniu szkolnym kłąść na sukcesy polski i polaków? ja sobie jakoś o powstaniu wielkopolskim nie przypominam ze szkoly za bardzo... zerknąlem do podręcznika mojego z przed lat historii i brata młodszego i na jedna dwie strony wzmianka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 bede podnosił ten topik do końća waszego lub mojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 i chwała Ci. bo to mądry temat, do zwycieskich należy również Powstanie Śląskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 konkretnie tzw III śląskie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman Dmowski 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 bo w Wielkopolsce największe poparcie miała endecja, więc filosemici z Warszawy krzywym ryjem na to patrzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman Dmowski 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 zresztą chyba dlatego właśnie powstanie wielkopolskie się udało - bo było organizowane przez endeków np. gdy Piłsudski w 1914 wjechał do zaboru rosyjskiego to chciał żeby Polacy umierali za jego kajzera - ale nic z tego nie wyszło - to jedno z większych upokorzeń w jego życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Kokardą 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 O właśnie, też sie zawsze nad tym zastanawiałam bo np mój pra...pradziadek walczył w powstaniu wielkopolskim :) i wydaje mi się że to dlatego że szychy ze stolicy nie braly w nim udziału, nie zginął żaden Baczyński... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach