Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosiaaaa

to koniec -maz sie wyprowadza

Polecane posty

Gość Tosiaaaa

9 lat malzenstwa burzliwego.Nigdy nie bylam dosc dobra dla niego. Za malo wyksztalcona, za malo zarabiam , slownictwo nie te , za gruba , za brzydka. Byly tez miesiace wspaniale a potem lup -zjazd w dol. Hustawka niesamowita. Cudowna coreczka .Tez wrzeszczy , ze ja zabierze , bo rzekomo wariatka jestem, okropna matka i tylko mnie zniszczyc. Pojawila sie ta "cudowna" .To dla niej kupil drugie mieszkanie , zapozyczajac sie na lata. Tak -tak .Wzielismy rozdzielnosc majatkowa , bo nie bede sie zadluzac , tym bardziej ze mam mieszkanie bez dlugow. Niech idzie , droga wolna ale to tak mimo wszystko boli. Rozwod zalozylam sama. Mam tylko 30 lat a czuje sie , jak staruszka .

Gość Tosiaaaa
najgorsze jest to, że gdy się na kochał nagrywał filmiki mowi,ze je skasowal, ale ja mu nie wierze!

Gość Tosiaaaa
podszywacze -to nie jest zabawa , przynajmniej dla mnie :-(

Gość fgdgha
to niech wyy______________ droga wolna szukaj innego jestes PIekna uwiez w siebie

Gość kolejna beznadziejna
prowokacja, wymysl cos lepszego

Gość wdfgzuik,
NO I O CO CI CHODZI!!!!!

Gość też rozwódka
Nie przejmuj się żyj swoim życiem.Teraz średnia stażu małżeńskiego to podobno 5-7 lat.Wolne związki są w modzie :)

Gość zazdroszczę ci,
chciałabym żeby mój w końcu się wyniósł. Ciesz sie że masz dziecko i mieszkanie bez kredytu

przesta gadac glupoty ,,struszka,, jestes loda, i do roboty zacznij dbac o siebie , i ciesz sie zycie nie usisz mu juzu dluzej uslugiwac... a ta nastepna niech mmu sie podklada,ustapil miejsc .... przyjdzuie pora to i znajdzie sie innynie przejuj sie ex, on to szaciarz,zostwil cie dla innej ta inna zostawi tez dla innej,.glowa do gory asz corke masz dla kogo zyc, a on juz ja stracil,glupi baran,

Gość Tosiaaaa
tak wiem , ze srednia to 7-8 lat.Ale nie masz pojecia , jak mimo wszystko to boli.Boli, ze sie ponioslo porazke.

Gość Tosiaaaa
dlaczego mialoby mnie nie bolec .To przeciez najblizsza dotad byla mi osoba.I to ona mnie odrzucila . Trudno przejsc nad tym do porzadku dziennego.

Gość wdfgzuik,
ILE STRON BEDZIESZ CIAGLA TO PROWO "20-cia:D:D:D

Gość kochana,głowa do góry
zobaczymy jak szybko ta " cudowna" stanie się-cytuję:"Za malo wyksztalcona, za malo zarabiam , slownictwo nie te , za gruba , za brzydka." jeszcze przyjdzie do Ciebie na kolanach,skomląc jak pies o pomyłce życiowej.... Jestes młoda, masz córeczkę,mieszkanie i czas-dobrze go wykorzystaj-idż na siłownie,aerobik,kursy,przyjaciółki,zakupy,kino,książki itp. Poprostu żyj:)

Gość kochana,głowa do góry
A!!!!! zaczernij się-tu nawet podszywy maja podszywy:D

Gość Tosiaaaa
ludzie -przestancie z ta prowokacja.Bo to jest okropne. Mam inne klopoty niz zmyslanie historii. Boli mnie to wszystko , tym bardziej ze nawet wozek -spacerowke zabral z domu.Bo on kupil , wiec zabiera. I to facet , ktory zarabia naprawde duzo. Wlasnej coreczce zabrac spacerowke ? A niby ja kocha szalenczo. Jak zrozumiec to?

Wziol zeby trzymac Cie nadal na smyczy. Zebys sie go bala. Chce miec kolo ratunkowe w przyszlosci gdyby z ta niewypalilo albo jakby okazala sie zbyt droga w utrzymaniu.

Gość Tosia, chyba jestem tą cudowną
ą" Twojego niebawem eks męża. Powiem Ci kilka rzeczy- on się we mnie naprawdę zakochał. Po drugie, bardzo, bardzo kocha Waszą córkę i nie pozwoli, żeby czegokolwiek jej zabrakło. Nie pozwolę, aby mała została Tobie odebrana. Po trzecie, nie powiedział o Tobie złego słowa, nigdy. Po czwarte,"wszystko, co zaczyna się, gdzieś musi mieć kres"- ja też wiem, że nic nie trwa wiecznie. Życzę Ci, żebyś spotkała mężczyznę, dla którego będziesz "tą cudowną".

Gość Tosiaaaa
do przyszlej Pani Cudownej -musze zyczyc szczescia.Nie zatrzymam meza na sile.Skoro dokonal takiego wyboru i takie decyzje podjal. Ja pisze tu o swoim bolu :-(

Wiedz, że ja kiedyś też zostałam porzucona i zbierałam się prawie 2 lata, miałam depresje, nie i umiałam i nie chciałam żyć. Ale to minęło i nic już nie jest w stanie mnie złamać. Z Tobą też tak będzie. Życzę siły i cierpliwości.

Gość Tosiaaaa
dziekuje .Kazdego dnia zwlekam sie z lozka, probuje zyc, pracowac i opiekowac sie coreczka.Mam szczescie , ze mam cudowna rodzine.Wiem, ze moge na nich liczyc.Wstydze sie i zwyczajnie szkoda mi ich tak martwic moja sytuacja. Dlatego tu pisze i szukam wsparcia . Zrozumienia rowniez dla tego co sie stalo. Moja praca zawodowa wlasnie polega na dawaniu innym sily do rozwiazywania ich problemow :-(

Gość Tosiaaaa
dziekuje .Kazdego dnia zwlekam sie z lozka, probuje zyc, pracowac i opiekowac sie coreczka.Mam szczescie , ze mam cudowna rodzine.Wiem, ze moge na nich liczyc.Wstydze sie i zwyczajnie szkoda mi ich tak martwic moja sytuacja. Dlatego tu pisze i szukam wsparcia . Zrozumienia rowniez dla tego co sie stalo. Moja praca zawodowa wlasnie polega na dawaniu innym sily do rozwiazywania ich problemow :-(

"Wstydze sie i zwyczajnie szkoda mi ich tak martwic moja sytuacja." Oni zapewne bardzo by chcieli pomóc Ci w takiej chwili.

Gość Tosiaaaa
probuje ich jak najbardziej chronic :-) To ja ponosze porazke.Oni zawsze bardzo wszytkim sie przejmuja .

Nie patrz na to w kategoriach porażki. To po prostu nowy etap w życiu. W naturze wszystko się zmienia, ewoluuje, tak samo w człowieku i między ludźmi. Już się nie wymądrzam, uciekam. Trzymaj się.

Gość mam tak i ja
zycie niesie za soba wiele niespodzianek,tez sie meczylam... odchodzilam ja..wtedy dwa lata temu zatrzymalo mnie dziecko i jego placz..teraz hmm dalam szanse ale nie umiem juz.... chyba jednak lepeij dac odejsc otrzasnac sie i zyc..czas leczy rany mysle ze kazdej i kazdemu z nas... ja stoje takze na zakrecie ..znow chce odejsc mam dosc.... czekam..na co ?hmm na sily ..na " dobry czas' uda ci sie ..glowa do gory

Gość Tosiaaaa
dziekuje Ci za mile slowa.Wiem, ze lepiej jak sie zakonczy niefortunny etap. Wiem, ze w kazdym z nas drzemie wiele sily. Tylko ten bol cholerny.Mam wrazenie, ze serce mi zamiera , ze za moment umre .Nie mam sily tak gdzies w "piersiach".Zatyka mnie brak powietrza:Wiem ze to lek , ale cholernie trudno mi . Nie bylo tylko zle.Bylo tak wiele dobrego. I to tym bardziej boli. Ty -tez musisz zdobyc sie na jakas decyzje i wybrac swoja najlepsza droge.

na pocieche-znam historie, doslownie zza miedzy: dziewczyna wyszla za maz w wieku jakos 28 lat, zaraz dziecko. wielkie wesele, wielka milosc - bo chyba chodzili ze soba juz z 8 lat jak nie lepiej... i nagle bach, facet puscil ja w trabe, a ona z malenkim dzieckiem. rozwod. minal rok i ona .. poznala kogos znow:) teraz znow jest mezatka, ma drugie dziecko i jest szczesliwa:)

Gość mam tak i ja
czas leczy rany..choc na co dzien ciezko ...jest to taki czas niemocy ...ale kazdy znajduje sens w zyciu predzej czy pozniej..powoedzenia autorko...sobie hmm no tez zycze :)

Gość Tosiaaaa
pocieszajaca historia.Dziekuje za nia. Musze juz konczyc dzis, Jesli ktos ma dla mnie mile slowo i chec dodania otuchy , bede wdzieczna. Zajrze jutro.