Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestęhipsterę

Czy ja jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość jestęhipsterę

Mam prawie 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Nie wynika to z tego, że chłopcy nie są mną zainteresowani - wręcz przeciwnie. Mam za sobą jeden, bardzo krótki związek, który zakończył się z mojej winy. Mianowicie czułam się skrępowana, gdy chłopak chciał mnie przytulić,pocałować... Czułam się tak nieswojo i odpychało mnie to. Nawet, gdy wydawało mi się, ze on mi się podoba. Ostatnio poznałam dziewczynę, która jest lesbijką. Właściwie zanim ją poznałam, widziałam ją w jednym barze i strasznie mi się spodobała. Nigdy nie czułam czegoś takiego. Jest dosyć "męską"lesbijką i przyjaciółka stwierdziła,że może moje zauroczenie wynika z tego faktu, ale ja doskonale wiedziałam, że jest to dziewczyna i w ogóle mnie to nie odrzuciło. Nie wiem co mam myśleć. Czy ja jestem lesbijką?

Gość dra s.Fiutancja, furtianka
a tam, od razu lesbijką. Jesteś młodą siksą jeszcze nie rozbudzona seksualnie. Znaczy sie jesteś jeszcze srałką, a do kopulacji trzeba być grzałką. Porośnij jeszcze trochę i naucz sie rachunku różniczkowego.

Gość jestęhipsterę
dzięki za rady -,-

i całkowego, oraz biologi

Gość jestęhipsterę
okok dobrze, że przypomniałeś/aś!

Gość jestęhipsterę
to współczuję :c

Gość jestęhipsterę
Ok. Po prostu z mojego punktu widzenia ten fakt zasługuje na współczucie. A poza tym nie wiem co ma to wspólnego z wątkiem, który założyłam :( Btw. A ile masz lat? 70?

Gość jestęhipsterę
Niedorosłą emocjonalnie lesbijką?

miałam w grupie dziekańskiej dwie lesbijki, dwie śliczne bardzo kobiece dziewczyny, to, że podobają ci się dziewczyny o męskiej urodzie świadczy, że lesbiką nie jesteś tylko może biseksem, niezdecydowaną.

Gość jestęhipsterę
Btw. Dziwnie tak pisac o czyms takim na forum, ale nie mam z kim pogadac w realnym świecie, ponieważ jestem antyspołeczna. Nie lubie ludzi po prostu i nie ufam nikomu na tyle, zeby komukolwiek powiedziec o czyms takim...

Gość tadeuszq34
ja jestem lesbijką - podobają mi się dziewczyny . Młode i te startsze. A do chłopaków mnie nie ciągnie a wręcz odrzuca. Oto mam dowód !!

Gość jestęhipsterę
Powiadasz nie-lesbijką nie-dorosłą yhymm.. A na jakiej podstawie to wywnioskowałeś?

Gość jestęhipsterę
Ok jak uważasz. Po prostu niejestem pewna, szukam jakiejś porady,co zrobic. A moze ktos wie czy cos takiego moze byc przejsciowe? Nie wiem czy przeczekac to czy moze umowic sie z nia drugi raz?

jesteś w takim wieku gdzie twoja seksualność jeszcze się kształtuje. poza tym bardzo dużo kobiet jest biseksualnych. trzy może ci przejdzie ta chęć na kobietę ;)

Gość jestęhipsterę
Dzięki za odpowiedź :) Najwyraźniej muszę poczekac na wnioski...

Gość avillla
Może jesteś...