Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 beznadziejaaa87

czuje obrzydzenie do wlasnego faceta :((((((((( help!

Polecane posty

Go艣膰 beznadziejaaa87

on byla dla mnie pierwszy ja da niego piata jak sobie pomysle co robil i jak z nimi to bierze mnie neichec do czegokolwiek czasami nawet do calowania :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka prwada
nie przesadzaj m贸j narzeczony te偶 mi艂a wcze艣niej kobiety i co z tego wiedzia艂am 偶e nie jest prawiczkiem ja jestem jego 3 nie obchodzi mnie to co by艂 z tymi kobietami teraz jest zemn膮 i to jest wa偶ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona22lstudentkaaa
Daj spokoj, to jest nieistotne. Nie mysl o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malinajjjjl
Ja mam to samo. Nie tyle obrzydzenie co niech臋膰 . I jestem wkurz贸na jak pomy艣le co robi艂 z innymi. Trac臋 do niego szacunek. Dla mnie jest pierwszym i m臋偶em. Gdybym wiedzia艂a 偶e tak mnie to b臋dzie trawic to bym zwi膮za艂a si臋 tylko z prawiczkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Restinor
Przecie偶 nie wiedzia艂, 偶e go spotka takie szcz臋艣cie, 偶e spotka Ciebie, osob臋, kt贸ra do niego b臋dzie czu艂a obrzydzenie. To teraz nie powinien z Tob膮 niczego robi膰, bo ma zak艂ada膰, 偶e p贸藕niej spotka lepsz膮, bo mi臋dzy Wami si臋 wypali? Ty si臋 lepiej zastan贸w dlaczego on mia艂 ju偶 4 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadziejaaa87
niestety uczuc i mysli wymazac nie moge i ciezko mi z tym :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ajka3000
lubimy do艣wiadczonych :D im wi臋cej tym lepiej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wladdzia
rozumiem ze kolekcjonujesz choroby weneryczne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadziejaaa87
sexu anal oboje nie uznajemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mhielka
a ja cie doskonale rowumiem mam tak samo i jestem na etapie zrywania zwiazku bo sex zam pryjemnosci jest przepelniony bolem i zloscia :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaja sobie robicie ?
Czy macie po 17 lat... Przecie偶 wielu jest ludzi na 艣wiecie kt贸rzy mieli kilku partner贸w seksualnych i gdyby tak my艣leli jak wy to by ka偶dy 偶artowa艂 swoj zwi膮zek. Id藕cie do psychologa bo OK potrafi臋 zrozumie膰 obawy, lek ale nie obrzydzenie i niech臋膰. To jak wy ich kochacie? Bo niech臋膰 i obrzydzenie wyklucza mi艂o艣膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 besnadziejaaaaaa1111
wynika to z faktu jak sie kchasz z facetem i nagle pomyslisz ze ona tak posowal 4 laski przed Toba albo ze ja tam lizal a potem Ciebie caluje to jest mozliwe mimo milosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggg12388
no tez kurde tak mam jestesmy od 3 lat malzenstwem a to i tak nie chce odejsc :((((( wiem ze dwie kochal dwie tylko bzykal a ja nie spalam z nikim przed im chyba ludzie tacy powinni sie laczyc razem znaczy ci z czysta karta

Udost臋pnij ten post