Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaa87

czuje obrzydzenie do wlasnego faceta :((((((((( help!

Polecane posty

Gość beznadziejaaa87

on byla dla mnie pierwszy ja da niego piata jak sobie pomysle co robil i jak z nimi to bierze mnie neichec do czegokolwiek czasami nawet do calowania :/

Gość taka prwada
nie przesadzaj mój narzeczony też miła wcześniej kobiety i co z tego wiedziałam że nie jest prawiczkiem ja jestem jego 3 nie obchodzi mnie to co był z tymi kobietami teraz jest zemną i to jest ważne

Gość ona22lstudentkaaa
Daj spokoj, to jest nieistotne. Nie mysl o tym.

Gość Malinajjjjl
Ja mam to samo. Nie tyle obrzydzenie co niechęć . I jestem wkurzóna jak pomyśle co robił z innymi. Tracę do niego szacunek. Dla mnie jest pierwszym i mężem. Gdybym wiedziała że tak mnie to będzie trawic to bym związała się tylko z prawiczkiem

Gość Restinor
Przecież nie wiedział, że go spotka takie szczęście, że spotka Ciebie, osobę, która do niego będzie czuła obrzydzenie. To teraz nie powinien z Tobą niczego robić, bo ma zakładać, że później spotka lepszą, bo między Wami się wypali? Ty się lepiej zastanów dlaczego on miał już 4 :D

Gość beznadziejaaa87
niestety uczuc i mysli wymazac nie moge i ciezko mi z tym :/

Gość łajka3000
lubimy doświadczonych :D im więcej tym lepiej :D

Gość wladdzia
rozumiem ze kolekcjonujesz choroby weneryczne??

Gość beznadziejaaa87
sexu anal oboje nie uznajemy

Gość mhielka
a ja cie doskonale rowumiem mam tak samo i jestem na etapie zrywania zwiazku bo sex zam pryjemnosci jest przepelniony bolem i zloscia :/

Gość Jaja sobie robicie ?
Czy macie po 17 lat... Przecież wielu jest ludzi na świecie którzy mieli kilku partnerów seksualnych i gdyby tak myśleli jak wy to by każdy żartował swoj związek. Idźcie do psychologa bo OK potrafię zrozumieć obawy, lek ale nie obrzydzenie i niechęć. To jak wy ich kochacie? Bo niechęć i obrzydzenie wyklucza miłość!

Gość besnadziejaaaaaa1111
wynika to z faktu jak sie kchasz z facetem i nagle pomyslisz ze ona tak posowal 4 laski przed Toba albo ze ja tam lizal a potem Ciebie caluje to jest mozliwe mimo milosci

Gość ggg12388
no tez kurde tak mam jestesmy od 3 lat malzenstwem a to i tak nie chce odejsc :((((( wiem ze dwie kochal dwie tylko bzykal a ja nie spalam z nikim przed im chyba ludzie tacy powinni sie laczyc razem znaczy ci z czysta karta