Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telela

głupie pytanie dotyczące chłopaka

Polecane posty

Gość Telela

mam chlopaka od 8 miesiecy, oraz siostre starsza o 2 lata ktora ma narzeczonego. ladna blondynka. zawsze sie na nia gapi, gdybym wyszla to by nie zauwazyl, pozniej zawsze jest dla mnei chlodny i czesto zamyslony, jak o niej wspomne to jets ozywiony i wesoly. sama juz nie wiem. z jednej strony mowi, ze mnie najbardziej na swiecie kocha.. jestem przewrazliwona? powazne odp. poprosze.

Gość ona22lstudentkaaa
Slowa to nic, licza sie czyny. A w jakim wieku jest twoj chlopak? I ty sama?

Gość Telela
on ma 24 a ja 19 :p jest dla mnei czuly i kochany , okazuje mi milosc. jednak wkurza mnie to, ze tak sie gapi na nia, nawet gdy cos do niego mowie, chyba jestem przerwazliwona

Gość zołaa
coś jest nie tak powodzenia :-)

Gość Telela
zreszta on lubil sie patrzec na inne, ale porozmawialam z nim szczerze i juz tego nie robi, widze ze sie stara:P w sumie faceci to wzrokowcy..

Gość Telela
to jest poważny temat:) chciałam jakieś porady.. bo prawdopodobnie jestem za bardzo zazdrosna :)

Gość Telela
chyba nikt nie chce mi pomoc..

Gość SamaJa2
Bo nie wiemy czy jeśli Twoja siostra zostawi swojego chłopaka, to Twój facet będzie startował do niej

Gość Telela
SamaJa2 a czemu by miał startowac ? na kazdym kroku pokazuje ze mnei bardzo kocha ;) ma duzo problemow w domu i czesto o tym mysli :P , w sumie powiedzial ze ona jest brzydka, ze go wkurza bo sie wywyzsza, ale w sumie kazdy facet patrzy na ladna kobiete;)

Gość SamaJa2
Dlaczego? Bo mu się podoba.

Gość SamaJa2
A niby dlaczego się na nią gapi? No chyba nie dlatego że mu się nie podoba

Gość SamaJa2
Oszukuj się dalej

Gość SamaJa2
"zawsze sie na nia gapi, gdybym wyszla to by nie zauwazyl, pozniej zawsze jest dla mnei chlodny i czesto zamyslony" Sama to napisałaś

Gość łajka3000
pyknijcie sobie trójkącik :) w grupie raźniej :)

Samaja 2 tak wiem, ze napisałam, ale chodziło mi o coś zupełnie innego ;) widac nei doczekam sie normalnej porady

Gość SamaJa2
O coś zupełnie innego? Wątpię. To było jednoznaczne, że podoba mu się Twoja siostra a nir Ty.

SamaJa2 .. chyba za daleko wysuwasz wnioski :) bo jest różnica miedzy patrzeniem a ruchaniem :) po za tym na kazdym kroku daje mi odczuc ze mnie kocha, po za tym ma duzo problemow w domu :) Po za tym on na kazdego zwraca uwage slucha jak ktos cos mowi, jets kulturalny, takze nie pchała bym go do jefnego worka?

Gość SamaJa2
Więc o co Ci w takim razie chodziło?

Zle sformuowałam temat najwidoczniej. Chodzi mi o to czy nie jestes przewrażliwiona? bo nie dał mi zadnych powodow abym tak myslala, przy stole jak sie wszystcy spotkaja to normalne ze sie gapia na siebie, a ostatnio w ogole nie zwracala na nia uwagi na mnei sie skupial, bo szczerze pogadalismy, takze chyba ja musze popracowac nad soba;D

Gość SamaJa2
Widocznie tak jest. Jakby Cię zdadził z siostrą, to wbijaj na forum. Ludzie tu mają wprawę w pocieszaniu :D

SamaJa2 Dzięki za zacną poradę ;) ale wydaje mi się, ze jestem za bardzo zazdrosna, i cos sobie nie potrzebnie wmawiam, ale jak bede sie chiała wyżalic, to wpadne ;];]

Gość a siostra jest
a siostra jest ładniejsza od Ciebie?

Gość tralalili tralalalala
ale widocznie ładniejsza skoro on na nią większą uwagę zwraca kiedy jesteście w jednym pokoju