Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama___mama_______

INFACOL - pytanie, proszę o pomoc !!

Polecane posty

Gość Sama___mama_______

witajcie. Moja prawie 4-tygodniowa córeczka ma kolki. Polecono mi infacol. Jest na ulotce napisane, żeby podawać przed karmieniem (karmię mm), ale córeczka nie pozwala sobie tego zakropić na język, próbowałam i nic :( czy w takim razie mogę dodać dawkę do butelki z mlekiem?? bardzo proszę o porady, to dla mnie ważne.

Możesz spokojnie do mleczka ale lepiej by było w osobnej buteleczce z odrobiną mleczka całą dawkę...i za chwilkę podać całą porcję żeby nie było tak rozrzedzone...

nie jestem jeszcze mama (zostane niedługo) ale z tego co wiem to spokojnie mozesz podac pare kropelek to butelki z mlekiem. nie bedziesz ty sie denerwowac i maleństwo

Gość Sama___mama_______
bardzo, bardzo Wam dziękuję. super, ze do mleka można dodać :)

Gość agula8
ja wkraplałam na język, niestety nie pomógł.Dopiero debridat i latopic przyniosły trochę ulgi...

czemu sie nie daje?? dajesz do buzi jak smoczek, otwiera ja i wciskasz. mozna dodac do mleka ale do minimalnej ilosci, bo podajesz tego tak malo, ze jesli nie wypije calej porcji, to istnieje szansa ze calej dawki infacolu nie polknie.

Gość sara28_krk
też mam ten sam problem. A czy infacol można dodać np. do herbatki rumiankowej? I podać odrobinę przed mlekiem? czy wtedy te zadziała?