Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bezsens totaltny mnie ogarna艂

poznam faceta ktory tak jak ja lubi malo mowic

Polecane posty

i spedzac czas przed ekranem komputera tudziez telewizora piszcie馃憚

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tututka
to chyba tak jak wi臋kszo艣膰 par teraz, ma艂o rozmawiaj膮 tylko komp albo tv.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Remoski
Znowu? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

nie znowu :D bo pierwszy raz daje tutaj takie ogloszenie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Remoski
Co najmniej dwa tego typu anonse dziennie mo偶na tutaj ujrze膰 :D - na ka偶de skrupulatnie odpowiadam, by pozna膰 idealn膮 kobiet臋 :classic_cool: A wychodzisz czasem na 艣wie偶e powietrze, tudzie偶 posiadasz sk艂onno艣ci ku sprz膮taniu? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ajka3000
Remoski, mo偶e ma jeszcze bawe艂n臋 zbiera膰 w pocie czo艂a.. tak to zabrzmia艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Remoski
艂ajka3000 - musisz mie膰 problem z facetami :P - bo nie o to chodzi艂o, ot co, sondowa艂em, czy jest rozumna, w sensie umiej臋tno艣ci zaznania umiaru, bo siedzie膰 tak 24/7 przed komputerem to nic dobrego. Ja jestem domatorem, sporo czasu sp臋dzam przed komputerem (kt贸ry jest tak偶e telewizorem ;) ), ale w艂a艣nie na mnie naczynia czekaj膮, kt贸re p臋dz臋 pozmywa膰, 偶eby dooko艂a jako艣 schludnie by艂o :)

Udost臋pnij ten post

wyprowadzam sie czasami sama na spacer ;) lubie gotowac , ale sprzatac juz niekoniecznie:p nie czepialabym sie o porozucane gazety ;) lubie tez sluchac muzyki i jezdzic na rowerze ;D oraz grzac sie pod koldra no i chodzic po supermarketach :D

Udost臋pnij ten post

remoski ile masz lat ?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ajka3000
sprz膮taj膮ca, ma艂om贸wna.. zalatuje dobr膮 niewolnic膮 :D nie mam problemu 偶adnego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂om贸wny
Ja jestem ma艂om贸wny. Wol臋 rucha膰 ni偶 gada膰. Mo偶emy si臋 zgra膰 :D

Udost臋pnij ten post

skad jestem napisze na priv jak juz sie ktorys z was zdecyduje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂om贸wny
Ale b臋dziesz si臋 z mn膮 bzyka膰? :)

Udost臋pnij ten post

bedziemy w swoim czasie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pos艂uszna s艂u偶ka
wybiera膰 ci pch艂y z futra ahahaha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Remoski
艂ajka3000 - hehe, nie o to chodzi艂o, chodzi艂o bardziej o to, czy by mog艂a np. tydzie艅 czasu patrze膰 na nie pozmywane naczynia, chodzi o podej艣cie :) A takie zdroworozs膮dkowe jest ca艂kiem fajne, u mnie to by艂a g贸ra 4 dni, sam p贸藕niej na siebie krzywym okiem patrzy艂em, od tego czasu max. to zmywanie na po pojutrze. Porozrzucane gazety - OK, nie b膮d藕my przesadnie poprawni ;) Ma艂om贸wna = nie jest przeka藕nikiem informacji = nie m贸wi tylko po to, by m贸wi膰. Poza tym z jedn膮 osob膮 nie chce si臋 rozmawia膰, a z inn膮 mo偶na o wszystkim. btmo - stacjonarnym? ;) Ja pochodz臋 z pocz膮tku lat 80-tych ;) A Wy przy zas艂oni臋tych firankach b臋dziecie si臋 ten - tego, czy bez znaczenia? :x

Udost臋pnij ten post

Dobra, zaczerni艂em si臋, bo zaraz pewnie podszywy by si臋 zacz臋艂y, poniewa偶 czuj膮 si臋 zagro偶eni :classic_cool: ;)

Udost臋pnij ten post

przy firnakach roletach i zgaszonym swietle dobra chuopaki to jak ?:D:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

A latark臋 b臋de m贸g艂 mie膰? :classic_cool: ;) No jak to co, czy Ty, bezsensie totaltny bierzesz mnie - Remoskiego - za m臋偶a, obiecujesz mi wierno艣膰, mi艂o艣膰 i, 偶e mnie dopu艣cisz przed 艣mierci膮? ;)

Udost臋pnij ten post

bez latarki , bo rece bedziesz mial zajete ;) :classic_cool: biore Cie w ciemno podobasz mi sie :D bedziesz mi tak m贸wil i mowil do snu ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdvcxvx
to skad jestes bo ja malo mowie i tylko tv i komp:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

remoski tylko pytanie czy ty mnie tak w ciemno bierzesz ?:D to wy piszcie skad jestescie 馃尲

Udost臋pnij ten post

Rozumiem, 偶e jedn膮 d艂oni膮 b臋d臋 g艂adzi艂 Twoje n贸偶ki a drug膮 atakowa艂 Twoje ... no, ten tego - wzg贸rki? ;) E, m贸wi艂 b臋d臋 Tobie inaczej, co艣 w stylu: "Moje kochanie, dzie艅, w kt贸rym odpisa艂em w Twoim temacie na kafeterii.pl by艂 tym, kt贸rym odmieni艂 me 偶ycie. Ty jeste艣 cudem, Twoja idealno艣膰 przejawia si臋 we wszystkim, co robisz, uwielbiam Ci臋 czyta膰, s艂ucha膰 (nie dlatego, 偶e ma艂o m贸wisz :D), a spos贸b w jaki poruszasz wargami (ale nie sromowymi) jest sam w sobie majstersztykiem". A na czym polega Twoje "ma艂om贸wienie" i co my艣lisz o ludziach? :)

Udost臋pnij ten post

Jak to w ciemno? - przecie偶 psychoanaliza ju偶 dokonana :classic_cool: Jeste艣 w sumie ciep艂膮 osob膮, optymistka, pozytywnie nastawiona do 偶ycia, chocia偶 od czasu do czasu cosik Ci臋 tam gorszego najdzie, inteligentna, z poczuciem humoru, 偶yciowa kobietka - normalnie idea艂 ;) ... i to nie chodzi o umiej臋tno艣ci kucharzenia! :P

Udost臋pnij ten post

od razu atakowal ;D zwiedzal.. bedziesz okolice:P..reszta idealnie ;) moje malom贸wienie wzielo sie stad iz mam wrazenie ze wszystko zostalo powiedziane :P a mi sie nie chce powtarzac;) gdyby tak zliczyc ilosc wypowiadanych s艂ow w zyciu to wsrod kobiet zajelabym jedno z ostanich miejsc:P my艣le generalnie ze wszystkie zachowania ludzkie te dobre i zle biora sie pobudek potrzeby akceptacji i milosci ale czasami daze dotego w nieudolony spos贸b :P stad roznego rodzaju problemy ;D nie jestem psychopatka ktora nienawidzi ludzi skad to pytanie wogole ?:P zaraz musze zmykac馃槶 a powaznego kandydata na TEZETA jak nie bylo tak nie ma :P zostawisz priva czy mam potem szukac wiatru w polu ? :P

Udost臋pnij ten post

Zwiedza艂 i podziwia艂 ;) Oj tam, my艣l臋, 偶e z Ciebie to jest niez艂a gadu艂a, wystarczy Ci臋 odpowiednio rozrusza膰 :) Ale sk膮d taki odbi贸r tego pytania? :P Pewnie, 偶e zostawi臋 = pozytywnie Ci臋 odbieram :) remoskinski @ hotmail. com - ale prosz臋, "pu艣膰 sygna艂" od razu, bym wiedzia艂, 偶e to Ty :) Ja przez 偶art do serca 馃尲 Dobrej nocki, podziwiam wczesne spanio-chodzenie, no chyba, 偶e jaki艣 film w tv si臋 zaraz zaczyna ;) Pa.

Udost臋pnij ten post